«Воїни» вибороли 8 золотих медалей на Кубку України з бойового самбо

«Воїни» вибороли 8 золотих медалей на Кубку України з бойового самбо

Минулі вихідні для збірної Волині з бойового самбо видалися надзвичайно успішними. Більше 50 хлопців з клубів «Воїн» та Pride повернулися додому із Кубком України з бойового самбо, що відбувся у Києві.

Поїздка клубу «Воїн» стала можливою завдяки координації Федерацій бойового самбо України та ММА у Волинській області, підтримці Ігоря Палиці та його благодійного фонду «Тільки разом», керівному складу СК «Воїн» та в рамках реалізації проекту «Воїнами не народжуються», – повідомляє прес-служба клубу.

«Воїни» не перестають дивувати своїми перемогами, але це й не дивно, адже підготовка у наших спортсменів на високому рівні. Ми почали готувати їх до участі в змаганнях з бойового самбо ще влітку. Восьмеро наших вихованців побували в жовтні на Чемпіонаті Європи з бойового самбо і хлопці повернулися не з пустими руками: Андрій Місюк, Олександр Робітницький, Юрій Пасич та Назар Юскевич стали чемпіонами! А тепер і Кубок України з бойового самбо у волинян», - розповів про перемоги волинських «воїнів» президент Федерації бойового самбо України у Волинській області Олександр Редько.

Президент Федерації бойового самбо України у Волинській області Олександр Редько на почесному першому місці

До всього ж, на Кубку волинська збірна виборола перше командне місце в номінації «Старші юнаки». Також за волинянами – ДРУГЕ командне місце в номінації «Юнаки» та ТРЕТЄ - в номінації «Молодші юнаки».

«Як я і обіцяв на батьківських зборах, які відбулися нещодавно у клубі «Воїн», ми привезли Кубок на Волинь. Крім того, наші хлопці вибороли 8 золотих медалей та кілька бронзових», - зауважив старший тренер клубу «Воїн» Андрій Зінчук.

Так, ПЕРШЕ місце за Максимом Малінським, Олександром Горіним, Ярославом Новосадом, Іваном Поремчуком, Максимом Чайковським, Богданом Лабудяком, Іваном Пасичем та Назаром Півтораном. Володарями "бронзи" стали "воїни": Андрій Місюк, Сергій Юзепчук, Вадим Ковальський, Денис Михальчук, Олександр Робітницький, Дмитро Корж, Нікіта Тарасюк і Валерій Ковальський.

За словами тренера клубу Дмитра Василенка, участь в Кубку України з бойового самбо ще раз показала, яким згуртованим та дружелюбним є спортивний колектив «Воїна».

«Для більшості діток ця подорож була першим досвідом поїздки на змагання великою командою. Тепер вони мають незабутні емоції та враження від арени та знають, що драйв від змагань... Їх підтримували, за них дружно вболівали десятки одноклубників та товаришів по команді. А смак перемоги - це незабутньо! Безмежна вдячність Ігорю Палиці, Федерації Бойового самбо України у Волинській області та партнерам СК «Воїн», завдяки зусиллям яких діти Волині мають шанс реалізувати свою спортивну мрію», - зауважив тренер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мешканці однієї з багатоповерхівок Луцька кілька днів були без води
Наступна новина Начальник райвідділу поліції на Волині погорів на хабарі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини