Мешканці однієї з багатоповерхівок Луцька кілька днів були без води

Мешканці однієї з багатоповерхівок Луцька кілька днів були без води
Фото: Днепр Час

У Луцьку поруч із будинком по вул. Конякіна, 25 стався порив водопроводу на трубі діаметром 200 мм.

Інцидент трапився ввечері 24 листопада, – повідомляють у міській раді. 

Працівники КП «Луцькводоканал» оперативно почали вживати необхідних заходів для якнайшвидшого відновлення водопостачання.

При розкопуванні місця аварії виявили пошкодження чавунної труби, а саме поперечний перелом труби та поздовжню тріщину довжиною близько метра. Ремонтній бригаді знадобився певний час для пошуку та монтажу необхідних матеріалів, із допомогою яких було замінено ушкоджену частину труби.

У понеділок, 26 листопада, ремонтні роботи були завершені, а водопостачання у квартирах людей відновили. Оскільки місце ушкодження після ремонту потребувало додаткового обстеження, котлован не загортали.

28 листопада було виявлено підтікання води на стику в зоні ремонту. Працівники КП «Луцькводоканал» усунули проблему і вдалися до необхідних заходів для уникнення можливих підтікань в подальшому. Котлован кілька днів перебуватиме відкритим, оскільки необхідно досконало відстежити та переконатись у відсутності підтікань на стиках, та унеможливити їх виникнення в подальшому.

За кілька днів, коли фахівці переконаються в достатній надійності труб після проведення ремонту, на даній ділянці буде засипано котлован і здійснено благоустрій території після ремонту. Вода в оселях мешканців будинку є.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині обрали студента року. ФОТО
Наступна новина «Воїни» вибороли 8 золотих медалей на Кубку України з бойового самбо
Останні новини
Схожі новини