Впродовж 2017 року на Волині зареєстрували майже 4000 тяжких та особливо тяжких злочинів. ВІДЕО

Впродовж 2017 року на Волині зареєстрували майже 4000 тяжких та особливо тяжких злочинів. ВІДЕО

За інформацією Головного управління національної поліції Волині, впродовж 2017 року в області зареєстрували майже чотири тисячі тяжких та особливо тяжких злочинів.

Лідирує у рейтингу злочинних міст Володимир-Волинський − тут зареєстровано чотириста чотири справи. У районах ця цифра менша − зокрема, у Іваничівському районі сто чотирнадцять, у Любомльському – дев'яносто одне провадження.
Крім того, впродовж поточного року правоохоронці закінчили досудове розслідування і передали до суду триста дванадцять кримінальних проваджень. Також у поліції повідомили про сто сімдесят крадіжок, пов’язаних з проникненням в будинки та квартири людей. Найбільше таких злочинів вчинили у містах Володимирі та Нововолинську, де зафіксували сто дванадцять випадків. Найменше крадіжок у Любомльському районі − всього лише дві.

Загалом, упродовж року у Волинській області притягнули до відповідальності за скоєння грабежів – двісті тридцять три особи, та за крадіжки, поєднані з проникненням в житло потерпілих, – вісімдесят сім осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дідусь Санта з Фінляндії переселився на Волинь
Наступна новина Лучани обурені сервісом місцевої служби таксі
Останні новини
Схожі новини