Вселяйся вже, плати у розстрочку: біля Луцька вигідно продають житло

Вселяйся вже, плати у розстрочку: біля Луцька вигідно продають житло

Життя у передмісті – особливе. Там затишніше і спокійніше, більше зелені, менше викидів машин, але разом з тим є всі комунікації. Затишні, просторі квартири за вигідною ціною пропонують у житловому комплексі «forRest», що поблизу Луцька. Вони розташовані у зданому будинку. Квартир залишилось декілька, тож варто поспішити, щоб стати власником оселі своєї мрії.
Крім того, до Дня будівельника забудовник пропонує акцію – знижка при купівлі квартири з гаражем.

«forRest» – надійне житло у зручному місці

Житловий комплекс «forRest» розташований у Великому Омелянику Луцького району. Будівництво тут розпочалось у 2015 році. У 2017 році здали першу секцію, у 2018 – другу, а в 2020 – третю.

У перших секціях всі квартири вже розкуплені, а в третій залишилось кілька квартир трьох типів планування.  

До центру Луцька від ЖК «forRest» маршруткою можна заїхати за 15 хвилин, машиною – за 7-10. Поблизу розташована зупинка громадського транспорту. У цьому районі добре розвинена інфраструктура. Через дорогу від житлового комплексу розташований дитячий садок та спортивна школа. Школа – через дві зупинки.

Неподалік – аптека, магазини, відділення банку, термінали, відділення «Нової пошти». Поблизу будинку – зона відпочинку з альтанками, дитячим та спортивним майданчиками. Тут зможуть насолодитись природою і дорослі, і діти. До того ж, ніхто сторонній не потурбує – територія житлового комплексу буде закритою.

Які є квартири?

Є три варіанти квартир:
- 1-кімнатні площею 71 м²,
- 2-кімнатні площею 78 м²,
- 2-кімнатні площею 85 м².
Усі вони мають або засклений балкон, або лоджію, світлі та просторі. Ідеально підійдуть для невеликих сімей, які люблять затишок.

Яке наповнення осель?

До кожної квартири підведені усі комунікації і встановлені лічильники на газ, електрику та воду. У помешканнях автономне опалення. Тепло та гарячу воду забезпечуватимуть двоконтурні газові парапетні котли.

Тут встановлені броньовані двері та енергозберігаючі вікна з двокамерним склопакетом та п’ятикамерним профілем. Поштукатурені усі несучі стіни.
У будинку – потужні безшумні ліфти, вантажопідйомністю 1000 кілограмів.

Серед переваг ЖК «forRest» – паркомісця, можливість придбати гаражі та комірки. Будинок споруджений з якісних матеріалів за сучасними технологіями. Утеплений, має гідро- та шумоізоляцію. У житловому комплексі вже створене ОСББ.

Яка ціна?

Вартість житла за умови розстрочки на максимальний термін 2 роки становить 13 тисяч гривень/м².
При цьому перший внесок має бути 30 %, а розміри щомісячних платежів протягом решти періоду можуть бути різними залежно від побажань людини.
Якщо людина придбає і квартиру, і гараж, то їй гарантована знижка – 500 гривень на кожному квадраті.

Куди звертатись, щоб придбати квартири в ЖК «forRest»?

Відділ консультацій розташований на кінцевій зупинці вулиці Володимирської.

Телефони:
+38 (066) 660-63-03
+38 (098) 660-63-03
Е-mail: [email protected]
Сайт: http://frt.lutsk.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Володимирській встановили LED-освітлення
Наступна новина Розповіли, хто у Луцьку може безкоштовно протестуватись на коронавірус
Останні новини
Схожі новини