«Всі хочуть крісло»: кандидат у нардепи від Луцька зняв креативне відео

«Всі хочуть крісло»: кандидат у нардепи від Луцька зняв креативне відео
Юрій Моклиця. Кадр з ролика

Кандидат у нардепи у луцькому окрузі, висуванець «Європейської солідарності» Юрій Моклиця зняв креативний агітаційний ролик «Битва за крісло».

Відео він розмістив у себе на сторінці у Фейсбуці.

«Всі хочуть крісло, всі рвуться до крісла. І так може тривати вічно. Це створює проблему – не їм, а тобі. І ти помиляєшся, якщо все одразу зміниться. Не зміниться. Поки крісел залишатиметься надто багато, поки крісла ділитимуть гроші, поки крісла залишатимуться недоторканими. І тільки тоді, коли крісло позбавити привілеїв, вони просто змушені будуть працювати. Для тебе», – говорить кандидат у ролику.

У відео він пропонує зменшити кількість чиновників, запровадити розподіл дотацій без участі клерків та скасувати всі види недоторканості.

Юрій Моклиця розповів «Першому», що ідея ролика з’явилась випадково.

«Стілець ми брали для фотосесії тиждень тому і тоді я подумав, як можна обіграти цей образ. Три доби думав про слоган і він врешті став символічною річчю. Але я не хотів цим відео показати, який я веселий. Все ж таки прив’язав крісло до конструктивних речей, які пропоную у своїй програмі», – поділився кандидат.

«Традиційних відео у вишиванці в житньому полі точно не буде», – додав він.

Юрій Моклиця також планує проводити зустрічі з виборцями і розповсюджувати листівки. На білборди, каже, грошей не витрачатиме.

Дивитись також: «Воєнком! Ось мої умови!»: лучанин Юрій Моклиця потролив Зеленського


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фоторепортаж з вручення медалей луцьким випускникам
Наступна новина У Боратині продається земля біля Стиру
Останні новини
Схожі новини