«Вулиця різдвяних янголів» на головній пішохідній вулиці Луцька (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«Вулиця різдвяних янголів» на головній пішохідній вулиці Луцька (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Неймовірну святкову атмосферу на головній пішохідній вулиці міста тепер створюють різдвяні янголи, яких засвітили у Святвечір. 

У народі розповідають, що у Різдвяні свята можна загадувати бажання і вони обов’язково можуть збутися, якщо в це вірити усім серцем. Вулиця різдвяних янголів – по своєму надає антуражу новорічних свят, тому можна сміливо загадувати бажання та фотографуватися на згадку.

У вечірній час мерехкотіння ілюмінаційних вогників у вигляді янголів надає особливу прикрасу центральної вулиці міста Луцька.  Зустріти Янголів можна на вітринах магазинів, на електропорах, при вході у заклади, практично вся вулиця Лесі Україник перебуває в присутності різдвяних прикрас. Ми спробуємо передати цю красу через світлини, але варто побачити цю красу на свої очі раз, ніж декілька разів в інтернеті.

Нагадаємо, що в рамках мистецького проекту «Вулиця різдвяних янголів»  підприємці Луцька прикрасили ілюмінаціями у виглядів Янголів.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Telegram планує створити власну криптовалюту
Наступна новина Торік волинянам повернули понад 100 мільйонів гривень субсидій. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини