Telegram планує створити власну криптовалюту

Telegram планує створити власну криптовалюту

Telegram хоче запустити блокчейн, провести ICO і створити криптовалюту. Запланований до запуску Telegram Open Network - новий блокчейн на основі популярного месенджера, який має великий потенціал повідомляє Techcrunch.com.

Передбачається, що Telegram розглядає можливість залучення до 500 млн доларів для ICO, але більш точні відомості з'являться ближче до березня. Запланований ICO Telegram на сьогоднішній день найбільший в світі.

Дуров готується запустити Gram Telegram, абсолютно новий блокчейн, за допомогою якого буде створена криптовалюта, яка може відразу стати масовою за підтримки 180 мільйонів користувачів Telegram.

Запуск блокчейн і криптовалюти фінансуватиметься за рахунок величезної початкової пропозиції монет. Попит може бути підкріплений тим, що Telegram - це добре зарекомендувала себе платформа обміну повідомленнями, яка використовується у всьому світі.

Відомо, що криптовалюта Telegram може бути названа «#Gram» і вона буде прив'язана до додатка в чаті Telegram. Власна криптовалюта може забезпечити месенджер величезну незалежність від будь-якого уряду або банку. Стверджується також, що вирішено об'єднати як централізовану, так і децентралізовану інфраструктуру, оскільки повністю децентралізована мережа не масштабується так швидко, як частково централізована.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розвідка США визнала свій провал. ВІДЕО
Наступна новина «Вулиця різдвяних янголів» на головній пішохідній вулиці Луцька (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Останні новини
Схожі новини