Вулицями Луцька пробігли понад 200 людей

Вулицями Луцька пробігли понад 200 людей
Джерело фото: ІА Волинські Новини

У Луцьку 228 бігунів  6 травня взяли участь в легкоатлетичній естафеті, присвяченій 74 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Навіть дощ для спортсменів не став на заваді, – повідомляє ІА Волинські Новини.

59 легкоатлетична естафета стартувала від центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава».

Незважаючи на рясний дощ, вже о десятій годині до місця старту почали сходитися учасники змагань, а тим часом поліції почала перекривати центральні вулиці міста. Організатори одразу ж повідомили, що учасники стартують при будь-якій погоді. Вони також звернули увагу учасників на небезпечність ділянки дистанції на вулиці Богдана Хмельницького, адже там прокладена бруківка, тож існував підвищений рівень травматизму.

У підсумку, третє місце здобула команда Луцького педагогічного коледжу, друге – команда Академії рекреаційних технологій та права. Ну а першою цьогоріч стала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, яка була переможцем першої групи минулого року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На могилі Миколи Романюка встановили пам'ятник
Наступна новина На Волині добудують музей, щоб вмістити унікальний човен-довбанку
Останні новини
Схожі новини