«Вважаю її занадто високою», – голова Княгининівської громади відмовилася від частини зарплати

«Вважаю її занадто високою», –  голова Княгининівської громади  відмовилася від частини зарплати

На Волині голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб відмовилася від  частини премії. Натомість на ці кошти закупили 13 смітників для зупинок громадського транспорту на території громади.

«Я знову відмовилась від 50%(в місяць це 5 054 грн) премії яку мені затвердили депутати(тому що вважаю її занадто високою). На ці кошти закупила ще 13 смітників,які вже на слідуючому тижні будуть встановлені на зупинках громадського транспорту в Сирниках, Брищі та Рокинях», – написала Олена Твердохліб на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Підприємець зробив мені знижку, тому вартість одного смітника 1500 гривень. Маю надію що жителі будуть шанувати це майно громади, як своє власне», – зазначила жінка.

Як розповіла Олена Твердохліб у коментарі Першому, частину грошей з премії  віддає уже не вперше. Раніше вдалося купити 17 смітників для зупинок і дошки оголошень.

«Рада затвердила мені премію 300%. Коли я прийшла на роботу у 2017 році в мене ставка була 3 100 гривень. Тоді депутати мені поставили 250% премії за результатами роботи за рік. У 2018 році вони вирішили, що роботу я свою роблю правильно і поставили мені 300% премії, але так сталося, що всередині року збільшилися ставки держслужбовцям і моя ставка збільшилась до 8 100 гривень», – зазначила голова.

«Вважаю, що це трохи неправильно. Я просила про зменшення премії, є запис. Вирішила відмовитись і тепер, коли я отримую зарплату мені бухгалтер нараховує тих 50%, з якими я не згідна, і я витрачаю їх на потреби сільської ради», – розповіла Твердохліб.

«В минулому році я відмовилася від матеріальної допомоги і коштів на оздоровлення, на які згідно з законодавством я маю право, як держслужбовець. Це – 70 тисяч гривень», – додала Олена Твердохліб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все чесно: переможниця розіграшу від WEST AUTO HUB вже забрала свій подарунок. ФОТО
Наступна новина Як у Світязі роблять каналізацію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини