Вячеслав Рубльов просить повернути маршрутку в села на Турійщині

Вячеслав Рубльов просить повернути маршрутку в села на Турійщині

До депутата Волинської обласної ради Вячеслава Рубльова звернулися мешканці Новодвірської сільської ради Турійського району зі скаргою стосовно відсутності маршрутного автобуса сполученням Синявка-Турійськ-Ковель. проблема висвітлена у депутатському запиті.

"Донедавна цим маршрутом курсував автобус і люди могли дістатися до медичних закладів, аптек, державних установ. Тепер люди фактично відрізані від цивілізації. Мешканцям населених пунктів сільради доводиться шукати автомобіль, аби доїхати до сусіднього населеного пункту або до траси, де можна дочекатися автобус", - пише пан Рубльов.

 Запит підтриманий більшістю депутатського корпусу та спрямований голові Волинської обласної державної адміністрації Олександрові Савченку  для розгляду і вирішення по суті.  Йдеться про прохання  відновити маршрут Синявка-Турійськ- Ковель.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські митники вилучили Mercedes за півтора мільйона
Наступна новина В Україні ввели нові валютні правила
Останні новини
Схожі новини