Взятий під арешт Верзун ніколи не перебував у «Самопомочі», - Вусенко

Взятий під арешт Верзун ніколи не перебував у «Самопомочі», - Вусенко

Депутат Луцької міської ради від партії «Самопоміч» Юлія Вусенко заявила, що взятий під варту Петро Верзун ніколи не був у її політичній силі і не має до неї ніякого відношення.

Об этом она написала у себя в Facebook.

«Ще раз подивована готовністю «служити» палицівських посіпак, та брехливістю палицівських «вєщателів», які я уже і ЗМІ не вважаю!

Дана особа ніколи не мала відношення до політичної партії «Об`єднання «Самопоміч»! Не був він ні членом партії, ні кандидатом в депутати! І це легко довести та офіційно підтвердити!

Читайте також: Луцького громадського діяча звинувачують у привласненні 8 мільйонів гривень

Не вводьте людей в оману! Думаю, Володимир Кучер (депутат від партії УКРОП, - ред.) свої тридцять срібників, вам і так дадуть. Не відвертайте увагу на другорядне, як рашатудей! Поверніть лучанам вкрадену землю, очистіть совість і засинайте спокійно!» - написала вона.

 

Ще раз подивована готовністю «служити» палицівських посіпак, та брехливістю палицівських «вєщателів», які я уже і ЗМІ не...

Posted by Юлія Вусенко on Sunday, 4 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Горохівські депутати пояснили, чому не проголосували за підняття червоно-чорного прапора
Наступна новина Зонд «Юнона» сфотографував південний полюс Юпітера. ФОТО
Останні новини
Схожі новини