Xiaomi Redmi 4X працює, але зображення немає — що робити?

Xiaomi Redmi 4X працює, але зображення немає — що робити?
Фото ілюстративне

Ваш телефон працює, але його екран залишається чорним? Це може свідчити як про механічне пошкодження пристрою, так і про збої в його програмному забезпеченні. 

Перш ніж робити радикальні кроки і змінювати модуль Redmi 4X на новий, варто для початку виключити один за іншим більш прості варіанти. Отже, що потрібно робити в першу чергу?

Зніміть чохол з телефону

Чохол, що погано підібраний або не підходить для вашої моделі смартфона, може блокувати оптичний датчик, тому телефон може не виводити зображення. Це лише одна з багатьох причин, за якими ви повинні вибрати чохол, що відповідає вашому смартфону.

Покладіть свій смартфон в прохолодне місце

Телефон з чорним дисплеєм нагрівається набагато швидше, коли на нього потрапляє сонячне світло. Тому в такій ситуації покладіть смартфон в тінь. Коли пристрій трохи охолоне, він може нормально запрацювати. Через кілька десятків хвилин перевірте, чи відображається зображення.

 По можливості вимкніть акумулятор

Оскільки одна з причин того, що на телефоні не відображається зображення, пов'язана із зависанням операційної системи, то може допомогти витягти з пристрою акумулятор. Однак Redmi 4X має умовно нерозбірну конструкцію і за допомогою краще звернутися до фахівця сервісного центру.

Перезавантажте смартфон

Якщо в даний час немає можливості перепідключити акумуляторну батарею, то слід спробувати перезапустити операційну систему. Для цього натисніть і утримуйте кнопку живлення, доки телефон не вимкнеться. Якщо це не допомагає, то може спрацювати спосіб утримування кнопки живлення і кнопки збільшення гучності. Вимкнувши телефон, почекайте кілька секунд, а потім включіть його знову.

Підключіть телефон до зарядного пристрою

Навіть якщо ви впевнені, що ваш телефон працює, ви повинні підключити його до зарядного пристрою на кілька десятків хвилин. Можливо, за відсутність картинки відповідає розряджений акумулятор у смартфоні. Через деякий час перевірте, чи працює дисплей.

За якими ще причин не працює дисплей на телефоні?

У смартфонах, що працюють на базі операційної системи Android, може бути безліч причин, через які дисплей перестає працювати. Ці проблеми технічного характеру зазвичай виникають у результаті зависання програмного забезпечення, які часто є результатом завантаження шкідливих програм або несправного оновлення ОС.

У цьому випадку ви можете спробувати відновити систему через спеціальний додаток dr.fone. Встановіть його на комп'ютер або ноутбук і підключіть до ПК свій смартфон. Через додаток ви також можете завантажувати з пам'яті телефону будь-які файли, які не хочете втратити, якщо проблема виявиться серйозною.

За розбитим сенсорним склом телефону також може бути механічне пошкодження. Найчастіше дисплей перестає працювати після падіння телефону. У такій ситуації часто розбивається скло екрану. Хоча проблему не завжди можна побачити з першого погляду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Грай Челентано: на центральній площі в Луцьку запрацював музичний фонтан
Наступна новина Співпраця Луцька та «Modern-Expo»: обговорили спільні проєкти
Останні новини
Схожі новини