«Я не Дудь» - луцький журналіст взявся знімати інтерв’ю без цензури. ВІДЕО

«Я не Дудь» - луцький журналіст взявся знімати інтерв’ю без цензури. ВІДЕО

Луцький журналіст Олександр Стеренчук разом з колегами взявся робити відеоінтерв’ю, які назвав “Роги і копита”. У першому випуску він говорив з луцьким тренером Олегом Хом’яком. Трохи менше ніж за добу відео набрало в Ютубі 201 перегляд

“Це щотижневі інтерв'ю. Будуть фігурувати відомі люди Луцька та України. Від політиків до музикантів та спортсменів. Інтерв'ю передбачає повну відсутність формату чи будь-якої цензури. Проект виключно буде презентований на ютуб-каналі” – розповів “Першому” автор.

Він додав, що над проектом працює він і ще кілька людей: оператори Олег Тивонюк, Сергій Яковлєв, Ольга Соловей та Дмитро Березюк, музичні редактори Андрій Собчук та Олег Бордюк. А також Олександр Соловей, який «забезпечує технічну підтримку».

«Усі ці люди – мої друзі і давні знайомі, які мали сміливість підтримати мою ідею. Ми плануємо монетизувати проект, але поки працюємо абсолютно безкоштовно. Знімаємо у різних локаціях. Перший випуск ми зняли у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Нам важливо, щоб апартаменти були лофтові» – розповів Олександр Стеренчук.

«Серед гостей буде скоро, а точніше з наступного тижня відомий у Луцьку та в Україні політик і громадський діяч» – пообіцяв він.

«Нам набрид телеформат, який є позавчорашнім днем» – каже автор.

Він запевняє, що надихався не лише програмою «вДудь» (щотижневі популярні інтерв’ю, які робить російський журналіст Юрій Дудь), а й роботою американського журналіста і ведучого Говарда Стерна і російського колеги Олександра Невзорова.

“Хочу бути таким, як Говард Стерн. Хто не знає – хай подивиться фільм «Частини тіла»… А взагалі навіщо бути конкретно кимось, коли можна взяти формат Дудя, розум Невзорова і божевільність Говарда Стерна?!” – каже журналіст.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Олег Хом'як розповів про вуличну гімнастику в Луцьку. ФОТО

“В нас більше ніж півдесятка ї***утих на всю голову людей, які абсолютно асоціальні та нестандартні” – так журналіст Олександр Стеренчук каже про команду.

Цікаво, що 31-річний Олександр Стеренчук останнім часом не займався журналістикою.  Він запевняє, що в житті уже змінив 24 роботи, а останінм часом займався дизайном і виготовленням меблів.

«Я і не йшов із журналістики, то була просто пауза.  Бо навіть коли я вже зарікався – все одно вона мене переслідувала. Потім я зрозумів, що справжній журналіст має писати чи говорити так, щоб його кожне слово було злочином. Журналістика як і мистецтво, без провокації та виклику – мертва» – впевнений Стеренчук.

А назву «Роги і копита» автор пояснив так:  «Бо авантюрист рівня мене – це Остап Бендер)))) Хіба може бути краща назва для підприємства авантюристів!?»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Електронну медкартку на Волині обіцяють вже у 2019-му
Наступна новина Epolets у Луцьку: холод і дощ – не завада. ФОТО
Останні новини
Схожі новини