«Я не напишу заяву» – міністр Аваков про скандал з убивством дитини

«Я не напишу заяву» – міністр Аваков про скандал з убивством дитини

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що не має наміру йти у відставку у зв'язку з вбивством 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому Київської області, але зазначає, що питання його відставки може вирішити Верховна Рада.

Про це він сказав після засідання Кабінету міністрів у середу, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє Українська правда з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

«Я не напишу заяву про відставку, але питання моєї відставки може розглянути у відповідному порядку цей парламент, або наступний, або хто-небудь», - заявив міністр.

Також Аваков сказав, що не бачить сенсу у відставці глави Національної поліції Сергія Князєва.

«Я не вважаю, що глава Нацполіціі Князєв повинен йти у відставку. Він добре працює, і він робить все, що від нього залежить», - підкреслив глава МВС.

Нагадаємо, у Луцьку уже двічі відбувався пікет ГУ НП України у Волинській області. Його учасники вимагали покарати винних поліцейських і відправити у відставку міністра Арсена Авакова.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Леви, печера, катівня. Як ми з луцькими школярами їздили у Кам’янець-Подільський
Наступна новина Три старі, дві нові: які партії проходять до Верховної Ради. Свіжий рейтинг
Останні новини
Схожі новини