«Я не собі кишені набиваю, це - конкретні кошти на розвиток громад», - Ігор Гузь

«Я не собі кишені набиваю, це - конкретні кошти на розвиток громад», - Ігор Гузь

Перебування нардепа-мажоритарника у провладній коаліції дає можливість залучати додаткові ресурси для розвитку громад. Із такими політичними реаліями потрібно рахуватися, - вважає Ігор Гузь.

Про це він розповів під час відвертої розмови із Остапом Дроздовим на телеканалі ZIK.

За словами Гузя, для вирішення реальних проблем виборців, зокрема медиків, шахтарів, вчителів потрібно постійно комунікувати із урядовцями і використовувати всі можливості народного депутата.

"Це конкретні громади, які отримують конкретні кошти для соціально-економічні розвитку. Я - політичний реаліст. А це наші реалії», - пояснив депутат.
Проте він не сприймає себе виключно як лобіста, адже не готовий постійно пристосовуватися до влади та робити «зручні» для неї заяви.

«Якщо ти займаєш жорстку позицію щодо влади, ти отримує відповідну реакцію. Давайте відверто казати, сьогодні ГПУ та СБУ відіграють репресивну роль, цькування. Будь-хто, хто переходить межу, отримує десятки кримінальних справ, атаки з боку ботів, відповідних медіа та інші речі. От зокрема у нас на Волині голова обласної адміністрації займає не просто до мене критичну позицію, а просто де може, «вставляє палки» в мою діяльність», - пояснив Гузь.

Прес-служба народного депутата України

Відео з ефіру – дивіться за посиланням нижче:

 

Відверте інтерв'ю для Drozdov на телеканалі ЗІК.

Posted by Ігор Гузь on Tuesday, 16 January 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Львівській бус врізався у легковик. ФОТО
Наступна новина ​Волинська дизайнерка презентувала свою нову колекцію на німецькому тижні моди
Останні новини
Схожі новини