«Я ні від кого не ховаюся», – начальник Волинської митниці, якого оголосили у розшук

«Я ні від кого не ховаюся», – начальник Волинської митниці, якого оголосили у розшук
Віктор Кривіцький

Колишній качальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, якого прокуратура Київської області оголосила у розшук, запевняє, що ні від кого не ховається і жодних повісток про виклик до прокуратури для проведення слідчих дій не отримував.

Про це він написав у Facebook.

Нагадаємо, прокуратура Київської області повідомила, що підозрює у хабарництві та зловживанні службовим становищем начальника Волинської митниці ДФС, який очолював структуру у 2017 році. «Враховуючи, що підозрюваний на виклик не з’явився та його місцезнаходження не відоме, його оголошено в розшук», – повідомляла прес-служба відомства.

«Я в Україні, ні від кого не ховаюсь, ніяких повісток про виклик до прокуратури для проведення слідчих дій не отримував. Вчора мій адвокат надіслав листа прокурору з вимогою вказати дату, час і місце, куди мені необхідно з’явитись», – заявив Кривіцький.

Хоча, за його словами, він не розуміє мети зустрічі.

«Рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в моїх діях складу кримінального правопорушення містяться у відомостях ЄРДР досудових розслідувань. Лист рекомендований, під сукно не сховаєш», – зазначив митник.

«Думав, що рішення суду про відшкодування збитків та закриття кримінальної справи зупинять чи пригальмують безчинства, якими цей «правоохоронець» (Максим Киричук – прокурор Київської області, колишній прокурор Волинської області, – ред.) займався на Волині. Але виявляється, що певних людей історія нічого не вчить. Ті самі прокурори, такий же почерк, фабрика фейків працює як ні в чому не бувало», – висловився Віктор Кривіцький.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин – перший українець з синдромом Дауна, який здобув вищу освіту
Наступна новина На вихідних у луцькому ресторані – вечори блюзу
Останні новини
Схожі новини