«Я у клубок скрутився – і не змерз». Хлопчик з Волині розповів, як пережив ніч у болоті

«Я у клубок скрутився – і не змерз». Хлопчик з Волині розповів, як пережив ніч у болоті

Семирічний Матвій Полянський із села Холонів Горохівського району, якого розшукували понад 15 годин, розповів про свої пригоди. За його словами, він пішов з дому, щоб посмажити шашлики, але не зміг повернутися.

Про це стало відомо із сюжету телеканалу «Аверс».

На запитання, чому не прийшов додому, відповів: «Бо там багато води було, і я не знав, де перейти... Мені треба було добратися до значків, і я далі знаю дорогу». 

Розповідає, що не змерз вночі. «Я у клубок скрутився – та й все», – згадує хлопчик.

Він каже, що пішов з дому, бо хотів шашлики посмажити на природі: «Просто я хотів шашлики пожарити на природу піти... Мені мама обіцяла колись піти...»

Матвій був без куртки. Одягнутий у светр, штани і гумові чобітки. На запитання, чому не одягнув куртки, каже: «Я думав, що я повернуся, але не повернувся».

Нагадаємо, хлопчик зник надвечір 7 квітня. Мама звернулася до поліції аж вранці 8 квітня. В обідню пору дитину знайшли у болоті. На слід школяра вийшов службовий собака.

Як розповіли у поліції, дитина мешкає у неналежних умовах. Матір можуть притягнути до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Живе у неналежних умовах». Матір другокласника з Волині, якого шукали 15 годин, можуть покарати
Наступна новина «Приїхав я, на 40-му була пшениця…». Віктор та Ігор Чорнухи. Розмова над старими світлинами
Останні новини
Схожі новини