«Я в парку був частіше, ніж він». Мер пояснив, чому звільнив очільника підприємства «Парки і сквери»

«Я в парку був частіше, ніж він». Мер пояснив, чому звільнив очільника підприємства «Парки і сквери»

Директора луцького КП «Парки і сквери» Богдана Феденчука звільнили через неналежне виконання обов’язків і неналежний догляд за зеленими зонами міста.

Про це стало відомо під час засідання чергової сесії Луцької міської ради, пише ІА «Волинські Новини».

Зокрема, депутати ухвалили Програму розвитку та утримання комунального лісового господарства Луцької міської територіальної громади на 2022–2024 роки. Під час розгляду питання депутати запропонували нинішньому виконувачу обов’язків директора Олександу Михалусю представити план розвитку підприємства. Він обіцяв його подати на розгляд на початку наступного року.

Щоправда, нагадав Луцький міський голова Ігор Поліщук, головна мета роботи КП «Парки та сквери міста Луцька» – утримання у належному вигляді парків і скверів міста.

«Ми побачимо, якою організаційно-правовою формою буде ця установа, але її основною функцією є належний догляд за парками. Міську раду цікавить ідеальний порядок в парках і скверах. Ви відповідаєте не тільки за стан зелених зон, насаджень, але й за благоустрій, освітлення. Тому якщо ви бачите проблему, яка є у віданні департаменту ЖКГ чи іншого структурного підрозділу, інформуєте керівника цього підрозділу», – звернувся він до керівника підприємства.

Водночас він нагадав, що раніше був звільнений за неналежне виконання посадових обов’язків попередній керівник.

«Чому був звільнений попередній директор? Я бував у парку частіше, ніж він. Ви маєте там постійно бувати, обстежувати чи треба ремонтувати лавки, чи треба покосити, десь прибрати, відремонтувати освітлення», – наголосив він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у луцькій лікарні проти COVID-19 вакцинують підлітків
Наступна новина «Носить Україну в серці». Остання зв'язкова УПА Надія Свирид відсвяткувала 95-річчя
Останні новини
Схожі новини