«Я відправила всесвіту запит і він відповів», – учасниця проекту «Пігмаліон 3D»

«Я відправила всесвіту запит і він відповів», – учасниця проекту «Пігмаліон 3D»

Організатори унікального луцького реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» вирішили познайомити всіх з його учасницями. Вони започаткували серію публікацій, в яких кожна із жінок розкаже про себе сама.

Першою це зробила Юлія Захаркевич.  




«Я лідер міжнародної wellness-компанії «Rain International». Свою професійну діяльність поєдную зі статусом мами. У мене дві чарівні дочки. Старшій 4 роки, а меншій лише 9 місяців.

Дізналась я про «Rain» у скрутний для нас рік. Ми з дочкою двічі лікувалися на стаціонарі з кучею уколів, антибіотиків та сліз. Для мене як молодої мами  це, звісно, був великий стрес, для дочки – також випробування.

В якийсь момент прийшло усвідомлення: потрібно щось змінювати і шукати шляхи виходу із ситуації. Більше хворіти ми не хочемо!!!!!

Я відправила всесвіту запит і він дав мені відповідь у вигляді дзвінка доброї знайомої. Вона вперше розповіла про продукцію на основі насіння рослин, яка є №1 в світі за кількістю антиоксидантів та покращує імунітет природнім шляхом. Це було саме те, що я шукала. Спрацювала інтуїція – ми вирішили спробувати.

Вже коли була консультантом, я дізналась, що таке алгоритм здоров’я, усвідомила, наскільки тісно воно пов’язане із харчуванням, споживанням води, дізналась про силу думки та щоденної молитви.

За півтора роки позитивні зміни відбулися не лише у здоров’ї дітей, але й у моєму зовнішньому вигляді. Проблемну шкіру мала з юності, а зараз її стан значно покращився, тож я не комплексую стосовно її вигляду.

Зі впевненістю можу сказати, що моя родина вийшла на епічно новий рівень здоров’я. Свою другу донечку носила під серцем також споживаючи продукцію «Rain». Це була і моя безпечна аптечка, і вітаміни, і смаколики. Все в одному саше.

На сьогоднішній день до моєї бізнес-структури входить більше 150 людей у декількох містах Західної України. Це лише початок, оскільки партнерство з компанією можна розвивати не лише тут, але і у 48 країнах світу.

У планах – масштабування бізнесу, розширення партнерської та клієнтської бази, запровадження підтримки та навчання для нових партнерів, вихід на закордонний ринок.

Світ не стоїть на місці, сьогодні є неймовірні технології, які спрямовані на користь людям. Можна говорити довго та красиво, але правильно буде перш за все спробувати та отримати власні результати.

Запрошую вас у свою команду у ролі партнерів із бізнесу або споживачів продукції. Ви маєте можливість покращити стан свого здоров’я та отримувати гідний дохід, а чи скористаєтесь ви цією пропозицією – вирішувати лише вам.

Залюбки поділюсь своїм досвідом.

Замовити продукцію можна за тел. +38 095 127 26 57 Юлія Захаркевич

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що ж саме відчувають учасниці проекту «Пігмаліон 3D»? 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для волинських військових шукають стоматологічні інструменти
Наступна новина Гройсман показав відремонтовану на Волині дорогу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини