Що ж саме відчувають учасниці проекту «Пігмаліон 3D»?

Що ж саме відчувають учасниці проекту «Пігмаліон 3D»?

Знімальні дні проекту добігають кінця. І на останньому етапі з учасницями була проведена індивідуальна робота однією із засновниць проекту – бізнес-тренером, коучем Людмилою Пенцак.

На базі класичних коучингових технік, дівчата визначилися із ключовими векторами особистісного росту та основними варіантами власної бізнес-реалізаціїї.

Для Вас ми підібрали добірку відгуків учасниць реаліті-шоу.

«Взагалі дуже приємно отримувати приємні відгуки від співпраці», - ділиться Людмила Пенцак.

Юлія Захаркевич:

 «У мене зараз період життя, коли відчуваю, що хочу більшого і можу більше. Коли це все по-чесному, всесвіт дає усі можливості та інструменти для реалізації своїх планів.
Дуже вдячна Людмилі Пенцак, мотиватору, бізнес-коучу та просто чарівній жінці.
Після спілкування з вами стосовно мого проекту ,зійшлися усі пазли. Тепер я знаю сво першочергові задачі та маю план на майбутнє».

 Надія Манькут:

«Коли в голові з'явилась ідея бізнес-плану, виникла купа питань: з чого почати? які перші кроки? на скільки це ризиковано? і саме головне - де взятии сили?

Сьогодні трапилась можливість ці питання запитати у бізнес-коуча Людмили Пенцак. Те, які в мене емоції від цієї розмови, письмово не передасиш. Людмила допомогла мені знайти відповіді на всі питання і дала мені багато рекомендацій на майбутнє.

Я дуже дякую Людмилі за таку щиру розмову!!!!

Якщо у вас купа ідей, але ви не знаєте, як все скласти до купи чи як правильно почати справу, а якщо і існує бізнес, але хочеш його покращити і вийти на новий рівень, тоді я обов'язково рекомендую Вам звернутись до Людмили Пенцак, знайдете відповідь на всі питання».

Ольга Ночвіна:

«Раніше не зтикалася з поняттям коучінгу… і дарма… стільки часу втрачено…
У кожного... у КОЖНОГО, хто розпочинає чи має свою справу… КОЖНОМУ, хто хоче розвиватися в своєму напрямку потрібна влучна підказка профі.

КРУТО, якщо Вам вдасться заполучити її підтримку – Людмила Пенцак. Мені пощастило. Дякую Вам.
Дякую реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» за таку можливість… Я в захваті, що Вам вдалося за 30 хв онлайн».

Ірина Клімук:

 «Я завжди мріяла займатися улюбленою справою, яка приносить мені задоволення та прибуток. Для цього я зараз беру участь у проекті «Пігмаліон 3D».

Кожного дня у нас важливі майстер-класи з експертами у бізнес-індустрії.  Найважливіше й те, що бізнес-тренер та коуч управлінського розвитку Людмила Пенцак індивідуально працює з кожною з учасниць. Вчора я мала змогу отримати цінні поради від Людмили, а саме ми обговорили дієві інструменти у залученні клієнтів. Це дуже допомогло мені визначити свою цільову аудиторію та потенційних партнерів.
Далі на зустрічі з Віталієм Демчишиним, експертом з управління  проектів кожен з нас склав план створення проектів.
Це люди – професіонали своєї справи, тому з кожним кроком ми рухаємося до реалізації своїх проектів, втілення мрій».


Локацію для проведення зустрічі люб’язно надала засновниця реаліті-шоу Юлія Яковлюк – засновниця міжнародної школи іноземних мов «Мандарин».

Як відбувається перебіг подій в реаліті-шоу, ви можете побачит на офіційній сторінці у Facebook та на сайті: https://www.pentsak.com/pygmalion-3d-blog/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попри заборону, у Луцьку продовжують брати нещеплених дітей в садочки
Наступна новина «Це перемога», - забудовник Руслан Вайман про зміни до програми «Доступне житло»
Останні новини
Схожі новини