«Я за прозорість у відносинах між замовником і виконавцем», - Тетяна Проноза про «Липинський+»

«Я за прозорість у відносинах між замовником і виконавцем», - Тетяна Проноза про  «Липинський+»

Ринок новобудов у Луцьку на сьогодні вражає різноманіттям варіантів: економ-житло на 20 «квадратів», пентхауси та дворівневі квартири. Але дедалі більше покупців звертають увагу не лише на площу чи оригінальний проект планування, а саме на розташування будинків та заплановану інфраструктуру.

Одним із критеріїв при виборі житла у новобудові є також укомплектованість квартири якісним опалювальним обладнанням та наявність закритого дитячого майданчика і парковки.

Нині серед наявних на первинному ринку нерухомості пропозицій неабияким попитом і цікавістю користуються квартири БК «Липинський»

Тож Перший вирішив поспілкуватись з представником замовника будівництва – фахівцем у сфері новобудов та продажу житла Тетяною Пронозою, яка розповіла про обидва будівельні проекти, які на сьогодні реалізує їхня будівельна компанія.

- Чому варто купувати житло в БК «Липинський»?

- Ми спеціалізуємося на будівництві об’єктів комфорт-класу і вважаємо цей сегмент оптимальним для споживача. Також намагаємося дотримуватись принципу вдалого розташування – близькості до рекреаційних зон, затишних куточків міста. У 2017 році наша пропозиція в будівництві – це ЖБ «Липинський» по вул..Січових Стрільців, 2В у селі Липини. На сьогодні стан готовності цього об‘єкту оцінюємо на 90%. Першу секцію вже ввели в експлуатацію, тому наразі готуємо до здачі 2-гу та 3-ю секцію. 4-ту – плануємо здати в третьому кварталі 2018 року.

- Що головне у стосунках між забудовником та інвестором?

- Питання порядності завжди актуальне. А тому я за прозорість у стосунках між замовником і виконавцем. Я, як представник будівельної організації, хотіла, щоб наші клієнти надалі були стовідсотково впевнені в порядності та відповідальності нашої компанії. Наприклад, ми приступили до будівництва наступного об’єкту «Липинський+»  лише тоді, коли попередній був вже майже готовий.  80% квартир у ЖБ «Липинський» вже продано. З них - близько 30% житла продано на умовах відтермінування. Також діє програма кредитування від «Кредобанку». 

- Тож з паперами та документальним оформленням права власності на житло не виникає жодних проблем?

- Під час оформлення договору всі охочі клієнти можуть завжди ознайомитись із установчими та реєстраційними документам. Ми надаємо на ознайомлення повний пакет дозвільних документів та документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою. Ми завжди відкриті перед нашими клієнтами.

Читайте також: «У будівництво «Липинський+» гроші вкладаються з розумом», - інженер з будівництва Сергій Михайлюк

- Що являє собою об’єкт «Липинський+»?

- Фактично будівництво «Липинський+» розпочали на початку березня 2018 року. Нині тривають роботи з влаштування нульового циклу 1-ої секції (1 під’їзду), які виконані на 60%. По другій секції розпочато фундаментні роботи.

Це буде двосекційний житловий будинок на десять поверхів. Складатиметься він з трьох під’їздів. З другого по десятий поверхи розміщуватимуться квартири, яких заплановано 112. На дев’ятому та десятому поверхах вони будуть дворівневими. Згідно проекту забудови на «Липинський+» передбачено облаштування закритого дитячого двору.

Тому автомобілі сюди не заїжджатимуть. Натомість для них буде створено 67 паркувальних місць.

- Чим ще укомплектовані квартири?

Додатковими перевагами новобудови стануть: автономне опалення, двоконтурні котли, сталеві радіатори, тепла підлога, лічильники обліку газу, електрики та холодної води. Окрім цього, вхідні двері – металеві та утеплені, а металопластикові вікна - двокамерні, з подвійними енергозберігаючими склопакетами.

- Які квартири передбачено у новобудові «Липинський+» та яка ціна квадратного метра?

- Квартири будуть одно-, дво- та трикімнатні, а дворівневі – навіть п’ятикімнатні з можливістю перепланування. Тому пропонуємо всім охочим та зацікавленим клієнтам залучатися до співпраці. Щодо вартості, то ціна за квадратний метр житла, станом на сьогодні, становить від 12 000 до 13 000 гривень.

Однак вже в ІІІ кварталі 2018 року вартість, ймовірно, буде підвищуватись на 5%. Основна причина – це коливання на валютному ринку і дефіцит кваліфікованої робочої сили, адже багато спеціалістів з будівельної галузі масово виїжджають на роботу за кордон. Тому ми вимушені піднімати заробітну плату, аби стримувати цей відтік кадрів, щоб наші будинки зводили кращі фахівці-будівельники.

- Як і де можна дізнатися про деталі придбання квартири?

Сьогодні у нас працює два центри обслуговування клієнтів, де менеджери кваліфіковано нададуть повну інформацію за двома об’єктами – ЖБ «Липинський» та «Липинський+».

Менеджер центру обслуговування клієнтів БК «Липинський» Софія Клімова, Віта Андріанова та представник замовника будівництва Тетяна Проноза

Вони також ознайомлять всіх охочих із плануванням квартир, наповненням новобудов та з радістю запропонують кави. Наші фахівці можуть порадити різні варіанти розрахунку, враховуючи можливість застосування індивідуального підходу, щодо придбання квартири на умовах відтермінування для кожного клієнта. 

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З 1 червня найбільше сміттєзвалище Волині не прийматиме несортованого сміття. ВІДЕО
Наступна новина Порошенко підписав указ про заборону WebMoney
Останні новини
Схожі новини