«Я залишаюсь у Києві. Не ховаючись.І нікого не боюсь», - Зеленський

«Я залишаюсь у Києві. Не ховаючись.І нікого не боюсь», - Зеленський

«Я залишаюсь у Києві. На Банковій.Не ховаючись.І нікого не боюсь», – запевнив українців президент їхньої держави Володимир Зеленський.

«Понеділок. Вечір. Ми звикли говорити: «Понеділок – день важкий». В країні війна, тож кожен день – понеділок. Зараз звикли до того, що кожен такий день і вечір.

Сьогодні 12-те.  12 вечір нашої боротьби і захисту.

Всі на місцях. Там, де й повинні.

Я в Києві. Моя команда – зі мною. Тероброна на місцях, військові на позиціях, нраші герої, лікарі, рятувальники, транспортники, журналісти. Всі ми воюємо, усі ми робимо внесок в нашу перемогу. Силою зброї, армії, слова, дипломатії, силою духу, яку мають кожен з нас.

Кожен, хто протестуватиме, – герої.

А той, хто повторював, що ми «адін народ», точно не розраховував на таку потужну реакцію. На півдні України розгорнувся такий національний рух, такий потужний прояв українськості, який там на вулицях ми ніколи ще не бачили. І який для Росії це – як страшний сон.

На нашому боці головне – правда.

Від ворога не буде жодного сліду. Ми відбудуємо всі наші міста, які окупант зруйнував і вони стануть кращими, ніж будь-яке місто в Росії.

Українська армія на позиціях. І за кожне зло буде помста.

Була домовленість про гумантірний коридор. Замість неї запрацювали гради».

96 військових отримають нагороди.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські науковці розірвали зв’язки із колегами з Росії та Білорусі
Наступна новина У Сумах внаслідок окупаційного авіаудару загинуло 9 людей, з них 2 дітей
Останні новини
Схожі новини