«Я запропонувала луцьким медикам об'єднати зусилля», - Леся Нікітюк про деталі танцю медпрацівників

«Я запропонувала луцьким медикам об'єднати зусилля», - Леся Нікітюк про деталі танцю медпрацівників

Ведуча Леся Нікітюк разом з медиками з «Луцького центру первинної медичної допомоги» створили творчу колаборацію – луцькі медпрацівники записали «антикорона» танець під пісню ведучої «Stay at home».

Леся Нікітюк почувши, що луцькі медики записали перше відео «антикорона» танцю , запропонувала їм повторити танець, але під її пісню, пише Новий Канал.

«Почула по радіо, що луцькі медики відзняли відео з «антикоронавірусним танцем», – розповідає ведуча Новому каналу. –Так працівники хотіли пояснити всім, що дотримуватись карантинного режиму – важливо! Аби не зашкодити власному здоров’ю та тим, хто бореться за життя людей. Власне, наш трек із PZF – з таким же закликом до українців. Тому я звернулася до луцьких медиків із пропозицією об’єднати зусилля, аби нас почула вся країна. Щоб вони записали свій «антикоронавірусний танець» під трек Stay at home....», – каже Леся Нікітюк.

Медики «Луцького центру первинної медичної допомоги» радо відгукнулися на такий творчий експеримент.

«Почувши від керівництва про пропозицію Лесі Нікітюк, ми жодної хвилини не сумнівалися у своїй участі, – кажуть медичні працівники. – Маємо надію, що пацієнти дослухаються до нашого заклику і надалі сумлінно будуть дотримуватись карантинних заходів. Наразі ми працюємо в складних епідемічних умовах: консультуємо пацієнтів по телефону, чергуємо на КПП, надаємо медичну допомогу за місцем проживання пацієнтів та багато іншого....», – зазначили медпрацівники.

За словами медиків, позитивний ролик має донести до пацієнтів та колег, що попри все треба наповнювати себе і своє оточення позитивом.

«Наше підприємство зайняло активну позицію у масштабній інформаційній кампанії з протидії проникнення коронавірусу на територію України, – розповідає директор КП «Луцький центр первинної медичної допомоги», заслужений лікар України Ігор Васильович Гнетньов. – Враховуючи епідемічну ситуацію, що склалася, наші лікарі та медичні сестри відзняли чимало інформаційних роликів з рекомендаціями пацієнтам. «Антикоронавірусний танок» був створений спонтанно, в робочих умовах, з метою підтримати позитивом пацієнтів та медичних працівників. І нам це вдалося....», – підсумували медики.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Четверо пацієнтів Волинської психіатричної лікарні перебувають в інфекційній через COVID-19
Наступна новина В Україні хочуть запровадити електронні щоденники
Останні новини
Схожі новини