Як медики з Луцька та Дзідьо танцювали у «Світському житті»

Як медики з Луцька та Дзідьо танцювали у «Світському житті»

Медики Луцького центру первинної медичної допомоги, які навесні 2020 року виконали антикоронавірусний танець, знялися у підсумковому випуску програми «Світське життя» на каналі «1+1». Окрім того, вони там станцювали разом зі співаком Дзідьо.

Програма вийшла в ефір 26 грудня.

На зйомки завітали троє медиків з Луцька: медична сестра Людмила Колодій, сімейна лікарка Оксана Змій, та лікар-реабілітолог Олександр Солобчук.

«Це була спонтанна ідея. Знімав спочатку для себе, потім зробив невеличкий монтаж. Не було постановника, не було режисера, не було нікого. Був просто телефон, оператор… Це все від душі», – розповів про зйомки коронавірусного танцю у квітні Олександр Солобчук.

Нагадаємо, ще у квітні медичні працівники КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» записали відео з «антикоронавірусним» танцем.

Тепер же медики виступили на сцені «Світського життя» разом зі співаком DZIDZIO та його партнеркою по «Танцях із зірками» Яною Цибульською.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку сьогодні на кількох вулицях не буде води. Адреси
Наступна новина Попри зменшення захворюваності на коронавірус, січневий локдаун не скасують, – Степанов
Останні новини
Схожі новини