«Я завжди була, є і буду на боці Закону», - речниця ГУНП Ольга Бузулук про смертельну ДТП у Луцьку

«Я завжди була, є і буду на боці Закону», - речниця ГУНП Ольга Бузулук про смертельну ДТП у Луцьку

Учасник аварії у Луцьку, в якій загинула жінка, їхав з швидкістю щонайменше 120 км/год і не погоджувався на алкотест. Згодом стало відомо, що це чоловік речниці ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук Роман Бузулук.

Сама речниця поліції області Ольга Бузулук Інформаційному агентству ВолиньPost прокоментувала трагічну подію. Її слова подаємо без змін та правок.

«Я справді була в автомобілі, яким у стані сп’яніння керував мій чоловік. Окрім того, він рухався зі значним перевищенням швидкості, однак я не могла вплинути на його протиправні дії. Наступного ж дня я надала правдиві свідчення з приводу аварії і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП та жодним чином не захищаю чоловіка. Я завжди була, є і буду на боці Закону, тому що репутація органу, де працюю, і моя особиста репутація є для мене пріоритетом.

Ніколи не сприйму того факту, що мій чоловік керував нетверезим і що це стало однією з причин цієї летальної аварії. Морально мені зараз дуже тяжко. Висловлюю щирі співчуття рідним загиблої, розумію, яка це непоправна втрата для них. Прошу представників медіа не спекулювати на моєму сімейному житті та відділяти особисте від професійного», – зазначила Ольга Бузулук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У дитсадку на Волині виявили спалах гострої кишкової інфекції
Наступна новина Партія Олега Ляшка назвала кандидатів у Волинську обласну раду. Повний список
Останні новини
Схожі новини