«Я жива, і це головне». Волинянка просить допомогти їй у боротьбі з раком

«Я жива, і це головне». Волинянка просить допомогти їй у боротьбі з раком

Мешканка Нововолинська Тетяна Куценко вже кілька років бореться з раком молочної залози, і ця боротьба дає результати: щоразу комп’ютерна томографія підтверджує, що ситуація змінюється на краще. Допомагає жінці препарат «Ібранс», на який щомісяця треба близько 40 тисяч гривень.

Про це жінка розповіла у своєму дописі.

«Ми з родиною були в шоці, коли всі метастази перетворилися в щось типу фіброзу матового скла у легенях і в жировий гепатоз у печінці. Але це правда. У мене є всі заключення КТ, які показують, як кожного місяця ситуація змінювалася в кращу сторону», – пише Тетяна Куценко.

«Таргетний препарат «Ібранс» ідеально мені підходить, але скільки він буде діяти – ніхто точно не знає. Це новий препарат. Можливо, навіть 10 років, якщо пощастить», – розповідає жінка. 

Важкою проблемою для Тетяни Куценко та її родини залишається збір коштів на лікування. Від цього, каже вона, постійно доводиться бути у стресових ситуаціях.

«За своє життя я пройшла дві операції, 13 курсів хімії та 27 курсів таргетом «Ібранс» іа гормонотерапія 8 років майже. Я жива, це головне. Наслідки лікування є: багато хронічних хвороб, лімфостаз руки, надмірна вага та інше», – ідеться у дописі.

«Я надіюсь на те, що я буду якимось неймовірним чином справлятися зі збором, так, як мені це вдавалося дотепер», – припускає жінка та просить про фінансову допомогу. 

Також вона дякує усім, хто надає будь-яку допомогу: коментарями, репостом, фінансами.

«Я вірю, що поки буду триматися, то ліки винайдуть від будь-якого виду раку, і ця біда для людей зникне з обличчя землі. Молю Бога про це! Я буду боротися до останнього за своє життя!» – додає тетяна Куценко.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5168757408871814 або 5168755106641083 (Куценко Тетяна).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 200 мільйонів євро – на транспорт. Луцьк стане учасником масштабного інвестиційного проєкту
Наступна новина У Володимирі-Волинському школа переходить на дистанційне навчання, бо захворіло багато вчителів
Останні новини
Схожі новини