Ягодинські митники пропустили контрабанду під виглядом штучних ялинок- ДБР

Ягодинські митники пропустили контрабанду під виглядом штучних ялинок- ДБР
Фото з сайту ДБР

Контрабанду брендових товарів на суму понад 40 млн грн (зокрема, ноутбуків, мобільних телефонів, планшетів, брендового одягу) викрили оперативники Держбюро розслідувань. Йдеться у повідомленні прес-служби ДБР.

За попередньою інформацією вантаж під виглядом штучних новорічних ялинок перетнув кордон 1 грудня 2020 року, а працівники Волинської митниці ДМС сприяли безперешкодному його ввезенню на територію України.

2 грудня 2020 року працівники ГУ Нацполіції у місті Києві зупинили вказану вантажівку та виявили контрабанду. Після чого автівка перебувала на зберіганні у районному управлінні Нацполіції у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

У ході досудового розслідування за слідчі ДБР провели обшуки на МП «Ягодин» Волинської митниці , за результатами якого вилучено речі та документи, що мають доказове значення у кримінальному провадженні.

Вантажний автомобіль з контрабандним товаром вилучено та арештовано. За попередніми підрахунками слідчих в ньому знаходилося понад 1500 ящиків товару.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Народженню Ісуса Христа варто радіти завжди: і 23 числа, і 25, і 7, і 19, і навіть 31 - Михаїл
Наступна новина В Україні за добу виявили 7 709 хворих на коронавірус. Одужало — 5 145
Останні новини
Схожі новини