Як біля Луцька працює зимова резиденція Санти

Як біля Луцька працює зимова резиденція Санти

У Воротнівському лісництві в Луцькому районі запрацювала резиденція Санти. Оселився святий у будиночку лісівничого молодіжного центру за 15 кілометрів від Луцька.

Як розповіла Суспільному керівниця лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук, резиденція Санти, що діє при молодіжному лісівничому центрі у Воротнівському лісництві, працює п'ятий рік поспіль.

Читайте також: Як у Луцьку пройдуть новорічно-різдвяні свята. Програма заходів

"Чарівна природа і це спонукає, чому б не створити новорічну казку для дітей. Не тільки новорічну: ми в цьому році почали святкувати від Миколая, а потім Миколай передавав повноваження іншому чарівнику – Санті", – зазначила жінка.

Юрбу дітей біля новорічної ялинки зустрічали ельфи. Поруч з резиденцією Санти діти та казкові герої співали, танцювали та водили хороводи.

Після конкурсів і танців із білим ведмедем Санта запросив своїх відвідувачів у казкову резиденцію, аби загадувати бажання і замовляти подарунки. У хатині Санти діти писали про добрі справи, власна побажання та яких подарунків хочуть під ялинку до Нового року та Різдва.

Воротнівський Санта зазначив: діти розповідають вірші, танцюють, сідають на шпагати, співають колядки та розповідають цікаві історії.

"Найчастіше просять багато цукерок та іграшок, колонки, навушники, різні ґаджети. Були дітки, які просили, щоб у їхній сім’ї було все добре, щоб мама й тато були разом, щоб ніхто й ніколи не хворів, щоб коронавірус пропав, щоб війна з Росією припинилася", – розповів волинський Санта.

Свято біля хатини Санти у Воротневі організували для дітей, які займаються в обласному центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, – зазначила керівниця гуртків Інна Кравчук. Каже: приїхали дві групи школярів із Луцька та району.

Воротнівський Санта розповів: опанував гру на гітарі і тепер полюбляє співати біля каміна з дітьми та своїми помічниками – ельфами.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заупокійна свічка і кисневі концентратори. Чому стався вибух в реанімації на Прикарпатті
Наступна новина «Омікрон» в Україні. Скільки вже хворих виявили і в яких регіонах
Останні новини
Схожі новини