Як будується новий ринок у Княгининку. ВІДЕОЗВІТ

Як будується новий ринок у Княгининку. ВІДЕОЗВІТ

Ринок у Княгининку, який будує компанія "Інвестор", дуже змінився і вже добре видно, де будуть розташовані торгові місця та зона відпочинку. Які саме роботи виконані - дивіться у відеозвіті.

Ринок розташований поруч із міжнародною трасою у центрі Княгининка. Його загальна площа – пів гектара. Тут буде три капітальні будівлі та 30 торгових павільйонів, а всередині комплексу – сквер із дитячим майданчиком.

Уже виконані такі роботи:

  • Три капітальні споруди повністю збудовані. Тут змонтовані  вікна і двері, зробили утеплення і вже розпочали обшивати фасад.
  • Для решти торгових павільйонів вже повністю спорудили металевий каркас, влаштували обрешітку і незабаром будемо приступати до спорудження стін.
  • Почали розрівнювати територію для облаштування зони відпочинку.
  • Перед капітальними спорудами вже закінчують паркову. Вона дуже велика, буде достатньо місця і для автомобілів власників магазинів, і для відвідувачів.

Звертаємо вашу увагу, що з серпня ціни на торгові павільйони на ринку в Княгининку будуть збільшуватись. Наразі магазини можна купити за ціною 650 $/м2, є можливість розтермінування платежів до грудня 2021 року.

Більше про ринок у Княгининку можна прочитати в статті “Поруч із Луцьком буде новий ринок. ПЛАНУВАННЯ”

Деталі щодо купівлі та оренди можна дізнатися у відділі продажів Будівельної компанії “Інвестор”:

096 030 20 10

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають чоловіка, який пішов до лісу і не повернувся
Наступна новина Коронавірус: що змінилося в Україні за добу
Останні новини
Схожі новини