Як купалися на Водохреще у Шацьку. ФОТО

Як купалися на Водохреще у Шацьку. ФОТО
Морозяна погода - не перешкода для водохрещенської купелі. Фото - Район.Шацьк

На Водохреще на озерах Шацького району після освячення води зібралося чимало відчайдухів, котрі наважуються у морозяну пору скупнутися у крижаній воді. 

Щороку є чимало охочих покупатися на озері Чорне, пише Район.Шацьк.

Серед охочих зануритися у крижану купіль були чоловіки, жінки і навіть до десятка дітей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Молитва. Гармата. Глінтвейн!  Аншлаг на жидичинському Водохрещі. РЕПОРТАЖ

Ризикнули скупатися, зокрема, і депутати селищної ради, приватні підприємці Анатолій Пиленко та Василь Печук, підприємець Віктор Матвійчук, головний еколог Шацького району Олександр Ткачук, працівники Шацького відділення поліції Василь Саковець та Геннадій Дзядук, екс-заступник голови Шацької РДА Сергій Кужель зі своєю дружиною, президент СК «Торнадо» Роман Самолюк та директор Шацької ДЮСШ Сергій Стаднік, учасники АТО та працівники Шацького районного військового комісаріату.

Удруге за час перебування в Україні ризикнув прийняти водохрещенську купіль американець Ерік Фірст, волонтер Корпусу миру, котрий працює у одній із Нововолинських шкіл. Зізнається, що відчуття – незрівнянні, хоч після того, як виліз із води, не міг навіть слова промовити.

 

Водохрещенські купання на озері Чорне

Posted by Район.Шацьк on Sunday, 20 January 2019

Щороку не зраджують водохрещенським традиціям і наші мужні чарівні шачанки Ірина Грицюк та Інна Миселюк, до яких цьогоріч залюбки приєднались інші представниці прекрасної половини людства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вшанували пам'ять полеглих «кіборгів». ФОТО
Наступна новина У Ківерцях організовують «ланцюг єдності»
Останні новини
Схожі новини