Як купувати житло, яке дорожчає, а не дешевшає

Як купувати житло, яке дорожчає, а не дешевшає

Сьогодні, дорогі читачі, хотілося б обговорити з вами актуальну проблему інвестиції грошей в нерухомість. Якщо ви або ваші близькі планують купівлю квартири, то цей матеріал допоможе вам зробити правильний вибір. Або ж ви можете зберегти його в закладках на майбутнє.

Для початку - реальна історія моїх друзів. Вони купили квартиру у Львові у новобудові в районі... Зробили ремонт. Через 5 років вирішили продати її. Але тут з'ясувалося, що за цей час їхня квартира не подорожчала, а подешевшала!

Просто в районі з'явилася велика кількість багатоповерхівок. А дитячих садків і шкіл більше не стало. Все переповнено. Постійні затори на вулицях, машину припаркувати ніде. Загалом, сім'ї з дітьми цей район не розглядають.

Довго «мучилися», не могли повірити, але врешті-решт їм довелося знижувати ціну. Віддали за ті ж гроші, що й брали 5 років тому. І при цьому були щасливі. Адже вони цілий рік ніяк не могли продати. Більше того, відмінні варіанти, які вони підбирали собі, швидко викуповували, і їм стало зрозуміло, що ліквідне житло завжди в ціні.

Ми провели опитування провідних ріелторів Львова та Луцька і склали список важливих ознак, які відрізняють ліквідне житло, тобто те житло, яке буде тільки рости в ціні і не буде дешевшати.

Отже:

  • житло в багатоповерхівках дешевшає досить швидко. Якщо ви купуєте житло в багатоповерховому будинку (10 і вище) на етапі будівництва, ви взагалі досить ризикуєте, оскільки таке житло будується значно довше, ніж «малоповерхівка» (до 5 поверхів) і взагалі не факт, що добудується весь комплекс будівель. Зазвичай в багатоповерхівках дитячі та спортивні майданчики здаються в останню чергу, ви можете залишитися й без них, тому що деякі забудовники після закінчення будівництва будинків - просто «кидають» такі об'єкти. Порада: придивіться до квартир в будинках не вище 5 поверхів.
  • Зверніть особливу увагу на планування. Квартири з непродуманими плануваннями з часом стають неактуальними і дешевшають. Є три основних параметри. 1) Площа житлових кімнат не повинна бути меншою ніж 10 метрів; 2) У передпокої обов'язково має бути місце, де можна розмістити шафу-купе. 3) Ширина спальних кімнат повинна бути не менше ніж 2,6 м. Так як максимальна довжина ліжка 210 см. Мінімальний комфортний прохід півметра.
  • Вивчіть комплектацію квартир у різних забудовників. Сьогодні бажано мати теплу підлогу  в передпокої, ванній кімнаті і кухні. Це стає загальним правилом.  Квартири, де немає теплої підлоги або вона зроблена тільки у ванній, будуть значно дешевші , ніж зазначений вище варіант.
  • Подивіться на швидкість будівництва будинку. Це важлива ознака надійності забудовника. Якщо поверх будується більше 2 місяців - забудовник «проблемний». Висока швидкість будівництва - запорука досвіду і наявності потужного фінансування. У поточний момент технології дозволяють будувати без шкоди для якості до 2-х поверхів на місяць.
  • Хороший знак якості, якщо сам забудовник або його родичі живуть в даному житловому комплексі. Це означає, що якість будівництва на високому рівні. І в майбутньому, по фасаду будинку несподівано  не появляться тріщини. Такі тріщини в подальшому можуть призвести до руйнування фасаду.
  • Дуже важливо правильно вибрати район для вашого майбутнього життя. В даний час найбільш ліквідне і перспективне житло будується в районах з гарною екологією, тому що кількість причин, які погіршують стан здоров'я, постійно зростає.  Таке житло буде постійно дорожчати. 

Як показало наше маленьке дослідження, в Луцьку на 100% цим вимогам відповідає житло від компанії ВолиньНафтоБуд. Якщо ви хочете купити житло в Луцьку дешево, але потім продати його дорожче. Або вам потрібна однокімнатна квартира в Луцьку або двокімнатна, і ви хочете, щоб ваше житло зростало в ціні. Тоді вам краще вибрати щось, що підійде саме Вам, у забудовника «ВолинНафтоБуд», який добудував житловий комплекс  «Сімейна Фортеця» біля лісу в Струмівці, і  почав будувати неподалік, лише за 1,5 км, новий - «Сімейна Фортеця. Щастя».

Робіть висновки самі!  «Щастя» - це 5-ти поверхові будинки клубного типу. На кожному поверсі не більше 5 квартир. Почали «ВолиньНафтоБуд» будівництво 1 березня, і вже через 2 місяці закінчили всі роботи по влаштуванню фундаментів, вийшли на рівень 1 поверху.

А ось і зростання цін у цього забудовника по роках: 2017 - 332 $; 2018 - 396 $, 2019 - 500 $

Ех, повернутися б у 2017 - 170 $ прибутку на 330 $ інвестованих!

Але найголовніше - один із керівників компанії подарував квартиру в будинку на весілля своєї доньки! Батьки «поганого» не дарують!

По-моєму – вражаюче! Отож, не втрачайте часу, вибирайте потрібний варіант на сайті fortecya.lutsk.ua і телефонуйте (064) -104-04-04

Найвигідніші варіанти тут!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 19 травня. ФОТО
Наступна новина Інавгурація Зеленського. Пряма трансляція
Останні новини
Схожі новини