Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 19 травня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 19 травня. ФОТО
У Луцьку вночі вкрали авто

Серед ночі із двора вкрали автомобіль. Небайдужі лучани не дозволили п’яному водієві сідати за кермо. Жінка продавала самшит, який викопувала… на могилах... Про це та інше – у сьогоднішньому випуску хроніки пригод.

П‘яного водія не пустили за кермо

Небайдужі лучани поблизу пивного клубу «Оболонь» 18 травня зупинили одного з відвідувачів, який сів п'яним за кермо автомобіля та намагався виїхати. «П'яний чоловік хотів виїхати на Opel, але небайдужі його зупинили і дуже переконливо попросили не сідати п'яним за кермо. В результаті чоловіка з машини витягли, а саму автівку відігнали на парковку. В автомобілі був ще пасажир», – розповіли очевидці. На місце інциденту викликали патрульну поліцію.

На гарячому піймали жінку, яка крала самшит із могил

У села Звиняче Горохівського району з могил стали зникати кущики самшиту – виявилося, їх крала 58-річна місцева мешканка і продавала. Пакісницю селяни впіймали на «гарячому»: чималу сумку свіжовикопаних деревець, листочки і цвіт яких обрядові салони скуповують для оздоблення весільних церемоній, народин або хрестин, жінка знову везла на продаж. З нею відразу ж  пройшлися по кладовищі, знайшли «пограбані» могили.

Уночі вкрали авто

Уночі 19 травня в Луцьку невідомі викрали автомобіль Audi Q5 сірого кольору. Власник транспортного засобу залишив його у дворі на вулиці Кравчука. Вже вранці помітив, що машини немає. Він викликав правоохоронців. На місце події приїхали працівники ГУ НП у Волинській області, а також кілька екіпажів патрульної поліції.

Посварився із дружиною і пішов… стрибати з мосту в річку

Мешканець Горохівщини чотири рази стрибав із мосту в річку. Він неабияк налякав рідних. На щастя, все закінчилось добре. Чоловік заявив, що топитися… і в думці не мав. Мовляв, стрибнувши з висоти, сполоснувся від гніву й, наче нічого не сталося, пішов додому. 

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА ВолиньPostВолинь, 12 канал.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Репетиція інавгурації Зеленського. Фото і відео з-під Верховної Ради
Наступна новина Як купувати житло, яке дорожчає, а не дешевшає
Останні новини
Схожі новини