Як лучани моржують у Стиру. ВІДЕО

Як лучани моржують у Стиру. ВІДЕО
У Луцьку моржують в усі пори року. Скріншот із відео

Більш як десяти років вихователька одного із дитсадків Луцька Неля Кушнірчук ходить до Центрального парку міста купатися в річці. Жінка каже, що занурюється у воду в усі чотири пори року кілька разів на тиждень. У вихідні моржує разом із друзями.

Про моржів у Центральному парку розповідаєь сюжет Суспільного Волині

«Так сталося в житті, що вже 11 років тому я займаюся цим. Привели до цього досить серйозні проблеми зі здоров’ям і особисті проблеми. Я не сама йшла, тому що по життю я була змерзлячка, любила тепло. Я захоплююся тими людьми, які самі йдуть, які сильні духом… Кожен раз ніби заново народжуєщся, оновлюєшся», – пояснила Неля Кушнірчук.

Про те, які у Луцьку є «моржі», розповіла лучанка Алла Жупанюк.

«У нас ще є літні моржі. Тільки температура наближається до 15 градусів – це вже квітень, – починають ходити літні моржі. Зимових моржів мало – десь у 5 разів менше. Влітку приходять ті, які вже у зрілому віці хочуть почати здоровий спосіб житті. Є люди, які ходять зустрічати сонце. Є люди, які долонями збирають росу, п’ють її і вмиваються. Є люди, які харчуються сонічним промінням», – каже Алла Жупанюк

Подруги Галина Юрко та Юлія Згоранець-Табачук розповідають, що займаються за спеціальною оздоровчою системою, де моржування – один із елементів.

«Збоку це класно виглядає: ти моржуєш, тобою всі захолюються. Але треба чітко собі розуміти, що моржування потребує оновленої свідомості. Моржувати треба не фанатично», – розповіла Галина Юрко.

 
Моржування у Луцьку

Більше десяти років вихователька одного із дитсадків Луцька Неля Кушнірчук ходить до центрального парку міста купатися в річці. Жінка каже, що занурюється у воду в усі чотири пори року кілька разів на тиждень. У вихідні моржує разом із друзями. Про любителів зимового плавання дивіться у відео.

Posted by UA: Волинь on Saturday, 16 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська спортсменка здобула «золото» на Чемпіонаті України. ФОТО
Наступна новина Куди лучани можуть подіти вживані одяг та взуття. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні