Куди лучани можуть подіти вживані одяг та взуття. ВІДЕО

Куди лучани можуть подіти вживані одяг та взуття. ВІДЕО
У Луцьку діє проект «Соціальні контейнери» (скріншот із відео)

У Луцьку дедалі більшої популярності набирає проект «Соціальні контейнери», який діє уже протягом двох із половиною років. Лучани можуть віддати свій одяг, щоб допомогти тим, хто цього портребує.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

«У нас по місту Луцьку стоять два контейнери. Наразі це біля ЦНАПу і біля Молодіжного центру Волині. Також ми почали співпрацювати з «Яровицею», і той контейнер, який стоїть на території житлового комплексу «Яровиця», ми теж обслуговуємо і забираємо звідти речі. Речі ми розфасовуємо і віддаємо людям, які їх потребують», – каже авторка проекту «Соціальні контейнери» Олена Кравчук.

За словами директорки, проект спрямований на допомогу соціально незахищеним верствам населення. Ці речі віддають як багатодітним сім’ям, так і атовцям, а також у дитбудинки, людям, які не мають постійного місця проживання.

«Головне – щоб речі були не порвані, не брудні, щоб у тих, хто забере їх, ще була можливість їх одягнути. Бажано, щоб ці речі запаковували в пакети, добре їх зав’язували і вкидали в контейнер», – зауважила Олена Кравчук.

Вибрати необхідні речі можна у приміщенні луцького ЦНАПу у понеділок з 13-ї до 15-ї години.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучани моржують у Стиру. ВІДЕО
Наступна новина У Володимирі-Волинському нужденних почали годувати гарячими обідами. ФОТО
Останні новини
Схожі новини