Як луцька броварня день народження святкувала

Як луцька броварня день народження святкувала

У суботу, 14 грудня відбулося святкування шостої річниці роботи броварні «Карабас Барабас». Чимало лучан прийшли на вечірку з цієї нагоди.

Вже шість років у Луцьку працює броварня «Карабас Барабас». Так, у найбільшому закладі міста варять пиво на очах у відвідувачів. Наразі в пивній карті – шість сортів пінного.

Щомісяця тут презентують один унікальний лімітований напій. Так, лучани мають нагоду куштувати оригінальні види пива з додаванням лактози, чи навіть екзотичних фруктів. Для приготування використовують лише натуральні складники.

Тож не дивно, що для багатьох «Карабас Барабас» став улюбленим місцем відпочинку. Привітати заклад з днем народження зібралося чимало охочих. А розважав присутніх запальний гурт з Тернополя «ФаМажор». Для гостей підготували чимало цікавих конкурсів, а кожного учасника частували смачними напоями.

До речі, подбали тут й про тих, хто не встиг прийти на свято. У неділю перші сто повнолітні гості отримали бокал пива в подарунок.

Фотозвіт з вечірки оприлюднили на сторінці закладу у Фейсбуці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Герої місяця на «Першому» - місіонери Олександр та Альона Юхимчуки
Наступна новина В облраді – зміни. В однієї з комісій буде новий голова
Останні новини
Схожі новини