В облраді – зміни. В однієї з комісій буде новий голова

В облраді – зміни. В однієї з комісій буде новий голова

Депутат облради від одного з округів Луцького району та колишній перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Заремба не хоче виконувати обов’язки голови постійної комісії облради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин. 

Про рішення Віталія Заремби стало відомо сьогодні, 16 грудня,  під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, – пише ІА «Волинські Новини».

Як повідомив голова комісії Анатолій Вітів, депутат Віталій Заремба звернувся з заявою, у якій просить звільнити його від виконання обов’язків голови постійної комісії облради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

Анатолій Вітів розповів, що таким чином виникає колізія, адже до складу комісії входять ще лише двоє депутатів – Валентин Чернецький (секретар комісії) та В'ячеслав Богдан. З його слів, він вів перемовини з головою фракції «Солідарність» Володимиром Бондарем, аби той надав іншу кандидатуру на посаду голови комісії від фракції замість Віталія Заремби.

Однак наразі такої кандидатури немає, тож у майбутньому потрібно визначити голову комісії для її повноцінної роботи. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як луцька броварня день народження святкувала
Наступна новина Відомо, яким буде бюджет розвитку Луцької міської громади у 2020 році
Останні новини
Схожі новини