Як луцькі школи та дитсадки готуються до навчального року

Як луцькі школи та дитсадки готуються до навчального року

У Луцьку триває активна та потужна підготовка до нового навчального року в дитячих садочках та школах.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міського голови Ігор Поліщук. 

За словами депутата, дитячий садок №27 отримав новий енергомодернізований фасад і став справжньою окрасою Привокзального мікрорайону, вирізняючись яскравими барвами серед сірих багатоповерхівок. Вартість виконаниних робіт становить 2 260 000 грн.

До початку навчального року гімназія №14 імені Василя Сухомлинського матиме гарну актову залу. На оздоблювальні роботи стін із міського бюджету спрямовано 177 тисяч гривень, ще 150 тисяч - на придбання нових стільців. 

У дитячому садочку №36 наразі тривають зовнішні роботи: укріплення фасадів, підсилення цоколя, облаштування відмосток, підсилення несучих конструкцій, ремонт входів. Загальна вартість робіт - близько 500 тисяч гривень.

Також у цьому закладі триває ремонт овочевого цеху харчоблоку, у якому буде замінено вікна, двері, встановлять натяжну стелю. На ці потреби з бюджету міста спрямували ще 150 тис. грн.

Як повідомляє Поліщук, у ЗОШ №17 виконали поточний ремонт в їдальні. Тут замінили підлогу та встановили нові вікна на загальну суму 150 тисяч гривень.

Також буде передбачена необхідна сума коштів на придбання нових меблів та заміну столів роздачі готової продукції. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський бюджет отримав 3,8 мільярда гривень податкових платежів
Наступна новина В Україні за перше півріччя 2018 року створили понад тисячу гектарів лісу
Останні новини
Схожі новини