Як на Світязі будують каналізацію та велодоріжку. ВІДЕО

Як на Світязі будують каналізацію та велодоріжку. ВІДЕО

На Волині втілюють інфраструктурний проект, який допоможе покращити екологічну ситуацію у Шацькому національному природному парку. 

Це також допоможе покращити умови відпочинку на озері Світязь, а як результат – збільшить туристичний потенціал Волині, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Зараз триває втілення великого інфраструктурного проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

За словами підрядника Богдана Москаля, проект охоплює села Пульмо і Світязь, а також селище Шацьк. Проект розрахований на два з половиною роки.

«Мені подобається, коли озвучуєш задачу і вона виконується. Те, що ми казали, що наступний сеон відпочинку буде зовсім іншим – впорядкування руху, облаштування велосипедної доріжки і просто пішохідна зона створюють зовмім інші умови відпочинку. Частину траси будемо намагатися в перспективі робити пішохідною зоною», – поділився голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вшанували пам'ять загиблого на Сході Героя. ФОТО
Наступна новина Квартира у Ковелі за $15000: лишилося 5 днів до завершення акції
Останні новини
Схожі новини