Як на Волині готуються до початку зими

Як на Волині готуються до початку зими

У Рожищі розроблені заходи із забезпечення безперебійного руху транспорту на випадок ускладнених погодних умов (снігопади, заметілі, ожеледиці). Передусім, йде активна підготовка до роботи техніки й запасу сумішей для посипання доріг.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Так, 2 листопада комунальне підприємство «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» завершило великий обсяг робіт зі змішування піщано-сольової суміші, призначеної проти ожеледиці.

«Цього року ми закупили 20 тонн солі та 300 тонн піску для виготовлення суміші, яка піде взимку на посипання проїжджої частини міста та тротуарів, щоб уникнути ожеледиці. Наші працівники кілька днів змішували сіль з піском, бо, коли вдарять морози цієї роботи не зробиш. У цілому, все йде за планом, дещо допрацьовуємо», - каже керівник Дільниці благоустрою Юрій Міщук.

Варто зауважити, що роботи по заготівлі проведені оперативно та якісно, а це є запорукою того, що дороги Рожища в осінньо-зимовий період будуть захищені від ожеледиці.

Єдине, що просять комунальники власників транспортних засобів, це під час негоди не залишати свої автомобілі на проїжджій частині вулиць міста, аби спецтехніка могла безперешкодно очищати дороги від снігу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки немовлят народилося в Луцьку в перший день листопада
Наступна новина У Луцьку розкажуть, чому 99% клієнтів на сайті нічого не купують
Останні новини
Схожі новини