Понад 16 тисяч з міського бюджету: як ОСББ «Святковий» виграло грант

Понад 16 тисяч з міського бюджету: як ОСББ «Святковий» виграло грант

Мешканці будинку на вулиці Незалежності, 91, що в Рожищі, згуртувалися, організували ОСББ ще й виграли конкурс від Рожищенської міської ради та отримали кошти на ремонт.

Поширена думка, що успішна діяльність ОСББ можлива лише у будинках з великою кількістю квартир.

Спростувати це твердження вдалося ОСББ «Святковий», що у Рожищі. У будинку, де створене об’єднання, всього 8 квартир. Однак згуртованості та цілеспрямованості співвласників може позаздрити кожен.

«Ми з дружиною чотири роки тому купили квартиру в двоповерховому будинку по вулиці Незалежності, - розповідає Сергій Сітовський. – Зробили ремонт, поштукатурили. Та згодом побачили, що в будинку, який збудований у 1959 році, є багато проблем. І найперше – це дах.

Особливо від проблем із ним потерпала 82-річна Олена Петрівна, навіть бувало, що взимку відром зносила сніг, який забивався їй в квартиру через дах. Комунгосп чим міг, тим і допомагав, але все було марно. Тож одного разу ми з Тамарою Портянко поговорили та вирішили, що треба з цим щось робити, бо платити гроші в нікуди - це не вихід».

Після низки тематичних зборів співмешканців будинку одноголосно вирішили переходити до самоуправління шляхом створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Продовження – читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку спіймали злодія, якого вже рік вважали померлим
Наступна новина Теракт у Нью-Йорку скоїв вихідець з Бангладеш, який підтримував ІДІЛ
Останні новини
Схожі новини