Як на Волині знімали «Хату на тата». ВІДЕО

Як на Волині знімали «Хату на тата». ВІДЕО
джерело фото: http://volyn.tabloyid.com

Героями 7 сезону популярного телешоу «Хата на тата» стали Віра та Іван Бучман із села Шклинь Горохівського району.

Батько сім’ї – затятий футбольний гравець, капітан команди та голкіпер, який вважає, що усі футболісти ведуть активний спосіб життя не лише на полі, а й у ресторанах і клубах. Саме тому Іван нерідко влаштовує щедрі гуляння, пінні вечірки та проводить увесь вільний час із друзями, забуваючи про родину, – пише Таблоїд Волині.

Мамі Вірі ж залишається доглядати все господарство, займатися дітьми, виконувати усю роботу в домі, а коли треба, то й прибити гвіздка чи шматок фанери на горищі.

Зрештою, «Хата на тата» влаштувала для жінки тижневий вікенд в Одесі, а татові просто посеред футбольного поля «вручили» дітей – 6-річну Каріну та 2-річну Мілану. Матч із тріском та рахунком «в суху» команда Івана програла, відтак влаштували вечірку з приводу від’їзду його дружини.

А вже наступного дня на тата чекав пекельний графік мами, де треба було і за дітьми пильнувати, і їсти варити, і корову доїти, і забути про усі дружні посиденьки.

У той час маму запросили на вечерю її мрії із головним холостяком країни Рожденом, якому вона зізналася, що не щаслива у шлюбі з чоловіком, котрий не приділяє їй уваги та навіть продав їхні обручки!

Сяк-так впоравшись із графіком мами, тато отримав обов’язкові завдання, серед яких – виправити вчинок, за який соромно, відучити Мілану від пустушки, влаштувати для Каріни вечірку її мрії, а для батьків в честь 34-ї річниці шлюбу організувати весілля.

Як Міланка ділила пустушку із собакою, як гавайська вечірка стала найбільшим розчаруванням Карінки, як Іван вперше сказав сестрам «дякую» і заплакав та чи пробачила дружина його багаторічні витівки, детальніше – у відео

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянина-тусовщика спробують перевиховати у шоу «Хата на тата»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьком курсуватиме нова маршрутка
Наступна новина Дівчина зі Щастя. Лучанка-айдарівка танцює в унікальному проекті «Запроси мене з війни»
Останні новини
Схожі новини