Сім’я з Волині готується до участі в шоу «Хата на тата»

Сім’я з Волині готується до участі в шоу «Хата на тата»
фото ілюстративне, джерело: inetbox.net

Сім’я Івана та Віри Бучман із села Шклинь Горохівського району успішно пройшла попередній конкурсний відбір та готується до виступу у популярному телешоу «Хата на тата» на каналі СТБ.

Про це йшлося під час відзначення Дня села, яке відбулося 1 липня, – пише видання ВолиньUA

Зі слів Шклинського сільського голови Володимира Солтиса, коли йому зателефонували з Києва, аби дізнатися, чи є у цій місцевості сім’я гідна та готова взяти участь у проекті,то він одразу ж порадив сім’ю місцевих мешканців Івана та Віри Бучман.

«Приємно, що ця сім’я виправдала наші сподівання, успішно пройшла відбір на конкурс і тепер представлятиме наше село та всю нашу синьооку Волинь на загальнодержавному рівні», – відзначив у коментарі Володимир Солтис.

Наразі молода сім’я виховує двох донечок-красунь Каріну та Мілану, яким 6 та 2 рочки.

 «Мабуть, це те, що наша сім’я стане міцнішою і ми зможемо перевірити свої почуття на відстані, адже ми ніколи не розлучалися так надовго. І, я думаю, що цей проект подарує нам інші емоції. Звичайно ж, я переживаю за те, як Іван впорається, бо діти маленькі ще і хочуть до мами постійно. Але, я впевнена, що все буде добре», – раніше заявила журналістам видання Під прицілом Віра Бучман.

Сім’я також зізналася, що в разі виграшу конкурсного супер-призу 50 000 гривень, на ці гроші поставлять собі паркан біля хати – як нагадування про свою переможну участь у проекті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому клубі презентують нове Hollywood PJ`s Show
Наступна новина У Прилісненській ОТГ обговорили стратегію розвитку громади
Останні новини
Схожі новини