«Виграє наш - прийду на пари у зелених стрінгах». Фоторепортаж з конкурсу «Містер СНУ»

«Виграє наш - прийду на пари у зелених стрінгах». Фоторепортаж з конкурсу «Містер СНУ»

Багато жартували, співали і танцювали… 14 красенів змагались за звання «містера» найбільшого вишу Волині.

Надвечір, 18 квітня, у кулуарах Волинського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка справжній ажіотаж. Хтось відпрацьовує останню репетицію, хтось гримується, хтось просто танцює, аби заспокоїти нерви. А вже зовсім скоро 14 красенів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки зійдуться у запеклій боротьбі за звання «Містера СНУ 2019».

Учасниками від рідних факультетів стали Олександр Лях, Богдан Федчук, Юрій Жук, Максим Микитюк, Валентин Соботович, Владислав Почебула, Святослав Капітула, Артем Місюра, Владислав Павлюк, Андрій Станьчик, Юрій Колядюк, Владислав Жук, Даніїл Агеєнко, Нікіта Яйлеко.

Поки учасники готувались до виступів, у залі – аншлаг. Підтримати своїх фаворитів прийшло чимало однокурсників, друзів і рідних. Хтось навіть із плакатами та кульками.

Конкурсанти змагались у чотирьох конкурсах: представлення, інтелектуальний, таланти та відеопрезентація свого факультету. 

Після першого конкурсу ведучі розіграли ящик морозива серед присутніх у залі. Для цього потрібно було продовжити фразу «Якщо виграє учасник з мого факультету, то я...». Хтось обіцяв виконати будь-яке бажання переможця, перевестися з ЛНТУ в СНУ, або...прийти на пари у зелених стрінгах!

Зрештою, за результатами оцінок жюрі, звання «Містера СНУ 2019» отримав Владислав Почебула з факультету філології та журналістики. Віце-містером став студент біологічного факультету Олександр Лях, а містер глядацьких симпатій – Артем Місюра з факультету культури і мистецтв.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ та Юліани РОСКОВІНСЬКОЇ

Поки до драмтеатру підхходять глядачі, на сцені – останні репетиції

Хтось відпрацьовує свій талант
І, схоже, тільки дівчата-партнерки уже готові до виступів)

Кожному – номерок

Творчий хаос))
Хтось перезуває чорні кросівки на...
...білі

У когось навіть особисті візажисти
Ведучі теж наводять красу

У холі тим часом людей все більшає
А це «психологи» прийшли підтримати свого учасника

«Якщо виграє учасник мого факультету, то я прийду на пари у зелених стрінгах»

«На вкус и цвет...»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польське консульство у Луцьку не працюватиме 5 днів
Наступна новина Остап Сливинський у Луцьку розповідав про культуру та читав поезію
Останні новини
Схожі новини