Як обрати квартиру для оренди і не потрапити в халепу

Як обрати квартиру для оренди і не потрапити в халепу

Вибір житла - це завжди нелегке завдання, і не важлива мета його пошуку – оренда чи купівля. В будь-якому випадку доведеться передивитись безліч варіантів, обов’язково провести порівняльну характеристику та вибрати для себе ідеальний варіант.

Якщо мова йде про пошук квартири в такому великому місті як Київ, то тут велику, мабуть навіть визначальну роль, відіграє район, в якому вона розташована. Люди намагаються завжди раціонально використовувати свій вільний час, і для багатьох є неприйнятний такий варіант, коли доводиться з дому на роботу їхати дуже довго.

Тому, маючи місце постійного працевлаштування, багато людей при пошуку житла одразу звертає увагу саме на район, де розташована їхня робота. На сайті flatfy.lun.ua можна обрати чудовий варіант квартири, застосувавши певні фільтри.

Тут представлені усі новобудови, а також квартири в старих будинках. Звичайно, більшість людей одразу шукає варіанти у нових будинках, адже не дуже хочеться обирати варіант у старому будинку, де до цього мешкала незрозуміла кількість людей.   Flatfy допоможе знайти житло не тільки в великому, але й в малому місті. Наприклад, одні з найкращих варіанти квартир у Луцьку представлені саме на цьому сайті.

Великою перевагою оренди чи купівлі квартири через такі пошукові системи є те, що там немає шахраїв.

Як обрати квартиру для оренди?

Багато хто вважає, що знайти квартиру для довгострокової оренди досить просто, але на практиці для них виявляється все по-іншому. Є безліч нюансів, котрі необхідно обов’язково врахувати в момент пошуку квартири.

Щоб обрати житло для оренди, необхідно:

  • передивитись варіанти як в нових, так і в старих будинках обраного регіону;
  • шукати квартиру на офіційних сайтах ріелторів, которі мають ліцензію на таку діяльність;
  • перед підписання договору самостійно поспілкуватись з власником житла, перевірити його адекватність.

Нерідко трапляються такі випадки, коли в інтернеті виставлені фото одної квартири, а в реальності в оренду здають набагато гірший варіант. Щоб не потрапити на таких шахраїв, необхідно уважно передивлятися пропозицію. Категорично не можна підписувати договір оренди та віддавати якісь кошти до того, як не буде показане житло та документи права власності на нього.

Якщо орендатор відмовиться це зробити, досить імовірно, що від може виявитись шахраєм. З такими людьми краще не мати спільних справ, адже можна створити собі купу проблем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як стати айтішником? У Луцьку відкривається ІТ-школа «ІТЕА»
Наступна новина Всеукраїнський фестиваль «За Україну! За її волю!». У центрі Луцька звучатимуть повстанські пісні
Останні новини
Схожі новини