Як стати айтішником? У Луцьку відкривається ІТ-школа «ІТЕА»

Як стати айтішником? У Луцьку відкривається ІТ-школа «ІТЕА»

У Луцьку починають набір для підготовки спеціалістів ІТ-сфери. Навчання організовує місцева філія всеукраїнського освітнього центру IT Education Academy (ITEA).

Тисніть тут, щоб зареєструватися на безкоштовний захід «Відкриття ITEA в Луцьку: як знайти своє місце у світі IT»

Навчальна програма націлена на підготовку спеціалістів, які після закінчення навчання зможуть працювати з реальними проектами.

«Академія ITEA працює із 2014 року і показує високий результат із працевлаштування студентів: 95% випускників після комплексної програми навчання знаходять роботу в ІТ-індустрії», – розповідають у школі.

Які ІТ-професії можна здобути?

В ІТЕА є велика кількість різних напрямків навчання, з якими можна ознайомитись на сайті компанії. Наразі у Луцьку уже стартував набір на такі курси:

  • Курс PHP – вивчення мови програмування php. Є два рівні навчання: на базовому навчають основам «з нуля», на поглибленому – досконалому володінню. Більше інформації
  • Курс HTML/CSS – навчання основам front-end розробки (верстки). На курсі навчають HTML «з нуля», вже після першого уроку ви будете вміти створювати нескладні HTML-сторінки, працювати з мультимедіа та таблицями стилів CSS. Більше інформації
  • Курси тестування QA – навчання спеціалістів-тестувальників, які апробують нові версії програм, перевіряють розроблені ігри, юзають додатки, серфлять по сайтах, щоб забезпечити високу якість продукту. Більше інформації

 

Як зареєструватися на курси?

Реєстрація на курси у Луцьку вже стартувала, кількість місць – обмежена.

«Якщо ви не знаєте, яким саме напрямком в ІТ хотіли б займатись, чи сумніваєтесь у своєму рівні знань – спеціалісти ITEA поспілкуються з вами та допоможуть зробити правильний вибір», – розповідають у школі.

Орієнтовно навчання планують розпочати у листопаді. Розклад занять будуть підлаштовувати під індивідуальні потреби кожної групи.

Наразі формують «дорослі» групи (вікових обмежень немає, орієнтовно – від 16 років), проте незабаром планується запуск ІТ-навчання для дітей.

 

Як можна дізнатися більше про ITEA в Луцьку?

Відкриття ITEA в Луцьку відбудеться в п’ятницю, 18 жовтня. Усіх, хто хоче заглибитись в сферу ІТ запрошують на захід, під час якого будуть обговорювати, як знайти себе у цій сфері.

Запланований виступ досвідчених ІТ-спеціалістів:

Андрій Александров (back end-розробник з досвідом 5 років) розповість про різницю між Front end та Back end, а також – розвіє деякі міфи про життя програмістів.

Сергій Бородулін (front end-розробник, працює в IT 10 років) розповість про Front end на практиці та дасть поради, як стати Front end-розробником.

Олег Івашко (PM в компанії AnyforSoft) розповість про завдання таких спеціалістів як керівник проекту та тестувальник, дасть поради – кому ці ролі підійдуть.

Вхід – безкоштовний за реєстрацією (тисніть посилання), проте кількість місць обмежена.

Коли: 18 жовтня, початок о 19:00

Де: м. Луцьк, вул. Коперника, 8 а

Додаткова інформація: 050 417-82-81, 096 417-82-81


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дві поїздки за 15 гривень. Як платитимуть за проїзд у Луцьку туристи
Наступна новина Як обрати квартиру для оренди і не потрапити в халепу
Останні новини
Схожі новини