Як перевірити смартфон під час покупки: поради фахівців

Як перевірити смартфон під час покупки: поради фахівців

Чи варто перевіряти смартфон перед покупкою? Фахівці, які займаються ремонтом гаджетів, переконують що це робити необхідно. Розглянемо, як можна перевірити покупку гаджета на моделі Honor 8X 64Gb. Перевірку смартфону будемо здійснювати у кілька етапів. 

 

Для чого потрібна процедура перевірки пристрою

Сучасний побут неможливо уявити без мобільного зв’язку. Як правило, якісний смартфон сьогодні коштує дуже дорого. Багатьом людям доводиться збирати кошти не один місяць, щоб дозволити собі придбати таку дорогу річ. Для того, щоб  обрати дійсно якісний продукт,  необхідно здійснювати процедуру перевірки пристрою прямо в магазині. Навіть якщо це займе у вас багато часу, така діагностика допоможе уникнути неприємностей у майбутньому.

На що звернути увагу в першу чергу

Здійснюючи покупку, ви можете бути повністю впевнені у своєму праві на перевірку пристрою. Найперше, потрібно перевірити зовнішні параметри смартфона.

  • Насамперед візьміть в руки коробку, в яку запакований смартфон, і уважно її огляньте. Якщо на коробці присутні заводські пломби, це означає, що вона ще не відкривалась. Відкривши коробку переконайтеся, що смартфон цілий: уважно роздивіться, чи на ньому немає подряпин або навіть тріщин. Детально огляньте усі роз’єми на наявність мікротріщин та ушкоджень.
  • На екрані нового телефону обов’язково повинна бути упаковочна плівка. Перевіривши усі вищеперераховані параметри, можна приступати до наступного етапу.

Комплектація смартфона

Разом з новим смартфоном ви повинні отримати наступні комплектуючі:

  • батарея;
  • зарядний пристрій;
  • кабель USB;
  • інструкція та гарантійний талон.

Перевіряємо якість екрану та камеру

Для того, щоб перевірити екран та камеру, увімкніть смартфон. Після запуску встановіть базові налаштування, а також параметри безпеки. Ви можете перевірити якість екрану за допомогою сучасних спеціальних додатків для перевірки.

Для того, щоб перевірити камеру, достатньо запустити її в дію і переконатися в тому, що вона працює. Для цього зробіть декілька пробних знімків при різному рівні освітлення. Потрібно перевіряти як основну камеру, так і фронтальну. Не зайвим буде також зняти пробне відео та перевірити програмне забезпечення камер через меню налаштувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька хочуть приєднати сім громад
Наступна новина Кинули кошеня до левів і годували тигра хлібом. У Луцькому зоопарку скаржаться на гостей
Останні новини
Схожі новини