Кинули кошеня до левів і годували тигра хлібом. У Луцькому зоопарку скаржаться на гостей

Кинули кошеня до левів і годували тигра хлібом. У Луцькому зоопарку скаржаться на гостей

Працівники Луцького зоопарку скаржаться на відвідувачів, які порушують правила і шкодять тваринам.

«Тих, хто не вміє себе поводити у зоопарку, - чимало. Вони - різного віку, статі, статусу», – повідомляють на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

Як зазначають працівники, відвідувачі часто обманюють на вході.

«Все починається з каси... Обдурити на квитках, особливо дитячих, - свята справа! Це при тому, що і правила прості (дорослий проходить за 60 грн, дитина понад 1 м заввишки - за 40 гривень, менші - безкоштовно), і ми самі уточнюємо, чи є наші гості представниками пільгових категорій», – йдеться у дописі.

Працівники Луцького зоопарку розповіли про прикрий випадок, коли у клітку з хижаками вкинули кошеня:

«Хтось із відвідувачів раннього недільного ранку перекинув на майданчик для вигулу хижаків кошеня, яке теж мешкало на території зоопарку. Через височенну склянну огорожу. До левів, які були на прогулянці».

Співробітникам зоопарку вдалося заманити хижаків назад у вольєр, а кошеня врятувати, однак воно травмувалося при падінні.

Додали і про випадок, коли у день святкування 40-ї річниці зоопарку від мавп ледве забрали гострі предмети, які б їх убили, якби потрапили в організм:

«Це зеленим мавпочкам хтось із відвідувачів дав дитячі заколки. Як то кажуть - прийшли і привітали!»

Скаржаться в зоопарку і на людей, котрі дають тваринам їжу:

«Про гори хліба вже, може, і не варто було б писати. Але багато гостей - багато горе-годувальників. І хоч персонал у такі дні працює у посиленому режимі, однак усіх відслідкувати не встигає».

У мережі опублікували фото відвідувача, який годує тигра Трішу хлібом. Як зазначили у зоопарку, не можна давати м’ясоїдній тварині хліб. Також чоловік просунув руки до хижака.

«Відвідувачі не бачать, як і в яких муках минають останні дні й години тих тварин, які помирають від харчових отруєнь з рук гостей», – додали в зоопарку.

Через день після публікації фото працівники зоопарку відреагували на випадок – зробили грати «від відвідувачів»

«Дякуємо, що ви спонукаєте нас до вдосконалення», – зазначили в дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як перевірити смартфон під час покупки: поради фахівців
Наступна новина Скандальну ділянку на Рівненській у Луцьку забудують десятиповерхівками
Останні новини
Схожі новини