Як подолати осінню депресію: поради лікаря

Як подолати осінню депресію: поради лікаря

Здолати осінню депресію допоможуть співчуття до інших і любов, а традиційна медицина повинна звертати більше уваги на емоційний стан пацієнтів, тому що від нього залежить здоров'я, вважає особистий лікар Далай-лами, буддійський чернець і вчений Баррі Керзін.

Про це пише terrawoman.ua.

«Перше для лікування депресії – це думати про інших людей, які стикаються з тими ж проблемами, вогкою погодою, сірістю, темрявою, смутком. Друге – будь-яка фізична активність допомагає. Третє – робити щось для себе, від чого зазвичай добре. І нарешті – поговорити, поділитися з кимсь своїми переживаннями».

За його словами, наукові дані свідчать, що позитивні емоції, такі «стани розуму», як любов, співчуття, щедрість, уміння прощати  зміцнюють імунну систему і здоров'я людини в цілому.

Тому «усі види традиційної медицини повинні звертати увагу на емоційний стан пацієнтів». Причому чим менше у людини залишається негативних емоцій, тим більше з'являється позитивних. І сприяє цьому перетворенню медитація – «тренування розуму».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час пожежі в Луцьку хлопчик рятував бабусю і братика
Наступна новина На Волині обговорили проблему сіл, неактивних до децентралізації. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини