Як працюватиме Волинська служба зайнятості під час карантину

Як працюватиме Волинська служба зайнятості під час карантину
Фото ілюстративне

Задля збереження безпеки в умовах епідеміологічної загрози Волинська обласна служба зайнятості вносить деякі корективи до роботи з населенням.

Про це у вівторок, 17 березня, повідомив відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією щодо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, по всій системі державної служби зайнятості: 

- скасували всі масові і групові заходи для населення та роботодавців: семінари, тренінги, робочі зустрічі, виставки, презентації тощо;
- розробляють рішення щодо організації планового прийому безробітних громадян фахівцями служби зайнятості дистанційно;
- навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості переводять у режим онлайн із використанням дистанційних технологій.

Окрім того, у ВОЦЗ відкрили «гарячу лінію», зателефонувавши на яку, можна отримати відповіді на всі запитання щодо поточної та перспективної роботи обласної служби зайнятості в умовах карантину. 

Фахівці закликають берегти себе і тих, хто поруч. Про подальші зміни в їх роботі обіцяють повідомляти додатково. А вся оперативна інформація буде з’являтися на сторінці Волинського обласного центру зайнятості в Facebook.

Читати також: Зупиняють пасажирські перевезення між містами і областями. Що ще заборонили на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили «гарячу лінію» з питань коронавірусу
Наступна новина Луцьк на карантині. Із громадського транспорту на дорогах можуть залишитися тільки тролейбуси
Останні новини
Схожі новини