Як працюватимуть в Луцьку чергові дитсадки

Як працюватимуть в Луцьку чергові дитсадки

У вісім закладів дошкільної освіти, які працюватимуть влітку в Луцькій громаді, як чергові, батьки записали 2 200 дітей. У разі потреби дитсадки можуть прийняти більше дошкільнят.

Про це розповів Суспільному директор міського департаменту освіти Віталій Бондар.

Які саме заклади визначили як чергові – посадовець із міркувань безпеки не називає.

"Із 12 червня по 3 серпня будуть працювати вісім закладів дошкільної освіти, з 1 липня по 3 серпня – шість. Яка плата була визначена за харчування – така і буде, а все решта – утримання бере на себе міська рада", – пояснює він.

Один із закладів дошкільної освіти в Луцьку у період чергування готовий прийняти 308 дітей. Як розповіла директорка Юлія Сусоловська, дитсадок відвідуватимуть дітки з усього мікрорайону.

"Охоплено усіх дітей бажаючих нашого мікрорайону, до цього провели опитування. Педколектив повністю забезпечений кадрами, директори із садків нашого мікрорайону допомогли нам своїми вихователями", – каже керівниця дитсадка.

На випадок оголошення повітряної тривоги є укриття: воно поділене на декілька зон, де кожна група має своє місце.

Як  розповіла і проказала вихователька Оксана Свінтуховська – на 200 квадратів, діткам усім достатньо місця і всім працівникам", – додала педагогиня.

Дітей тут почнуть приймати з 12 червня. Влітку вихователі проводять багато часу з вихованцями на вулиці, – зазначила вихователька Наталія Луцан.

"Впродовж усього чергового садка я буду працювати. Спочатку потрібно налаштувати дитину на те, що тут такі ж самі дітки, як і Ви, не треба боятися, ми любимо усіх діток. Кожна група виносить собі столики, стільці та діти проводять усі заняття на вулиці за сприятливих погодних умов", – каже педагогиня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку прикордонники долучилися до донорської акції. ФОТО
Наступна новина Дві журналістки з Волині, які стали військовими, розповіли про свій вибір. ФОТО
Останні новини
Схожі новини